AMD Fx 6300 ve Asus R9 270 tabanlı sistem toplama

Yahu xigmatek kasaları elinle yamultup düzeltebiliyorsun. :D
haha heralde z3 aldın evde kaldı :D ximatek dediğin kasa bi çok kasadan iyi ximatek veya corsair veya colar master sen bu kasaların powerlı kasalarıyla z3 al eve getir incele eline almadığın şeyi burda aksini idda etme linkteki attığım 2 kasayla z3 kıyaslaman bile yanlış niye biliyonmu hepsinden var elimizde kasa görselede girer sade olur şekilli olur ama z3 şeklinden ziyade karton dan bildiğin beş para etmez aksinin idda etme belliki elinde z3 var kullanıyon yan yana al hepsini incele illa z3 le xmatek değil corsair var aynı paraya 550w kasası al onun yanına koy incele yani anlıcan 500 lük power alıp yanına z3 alacağına bu kasaları al daha makbule geçer çünkü z3 beş para etmez :D

Corsair ile zalman z3'ü karşılaştırmak, mercedes ile ford'u karşılaştırmak gibidir. Corsair kasa üretiminde cm ile zaten ilk sırada. Ama sen o technopat sistem toplama rehberini izlemedin heralde. Xigmatek assasin kullanılmıştı. Recep ağabey kasayı eliyle yamultup düzeltiyordu. :D

valla recep abin hamurdan kasa almış heralde bide senin gözde bi problem var heralde linkte 2 kasa atmışım biri ximatek biri corsair sen direk ximateğe takılmışın 2 side aynı para önce bi ön yargını kaldır sonra yorum yap ximateğin asgard pencereli olanını önü turuncu linkteki attığım kasanın aynısı ama vatanda yok o kasadan aynısını inceledik kasayı 5 kattan at aşağı bişe olmaz eliyle neyini düzelttiğini merak ettim eğer yan kapaktan bahsediyorsan aferim sana :D

Corsair ile zalman z3'ü karşılaştırmak, mercedes ile ford'u karşılaştırmak gibidir. Corsair kasa üretiminde cm ile zaten ilk sırada. Ama sen o technopat sistem toplama rehberini izlemedin heralde. Xigmatek assasin kullanılmıştı. Recep ağabey kasayı eliyle yamultup düzeltiyordu. :D
veya bana corsair getir oonu gıçımla düzeltirim benim bahsettiğim iç hacmi olsun kablolar olsun hava sürkülasyonu olsun aynı paraya bi ton kasa varken z3 önermek bu ara zirvede alan alır almayan almaz hadi grş

Ha yeni gördüm. Arkadaş fx6300 i5 4460 işlemciyle yarışıyor demiş. Bu imkansızdır. Testlerde i5 4440 bile, fx8350'yi geçmektedir. Fx6300 ve i3 4130, 4150, 4160 denktir. FX6300 sadece çoklu izlek kullanan oyunlarda i3 4160'ı geçer.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı