AMD FX-6300 ve R9 285 Sisteme Soğutucu Tavsiyesi

Sogutucu olarak Cool Master TPC 612 öneririm. CFM ve DB seviyeleri oldukca güzel. Kasanın genel sıcaklıgını ise; bir tane egzoz fanınız bulunuyor zaten birtanede ön tarafa fan satın alın. Büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.

BF 4 tipinden bir ağır oyun açın, yarım saat oynayın, sonra alt+tab yapın. MSİ Afterburnerden sıcaklıklara bakın :).
Ekran Alıntısı.JPG
30 DK. testten sonra bu sonucu aldım nasıl ?

@BuRaKBoSs Sıcaklığınız en fazla 79 derece olmuş. Değerlere de galiba oyun bittikten sonra bakmışsınız. 39 Derece oyunda iken olması imkansız diyebilirim. Yine de çok anormal bir değer değil 79 derece ama, kasaya ekstra fan takmanız hava sirkülasyonuna olum etki edecektir. Bu da sıcaklık değerlerinin düşmesi anlamına geliyor.

@BuRaKBoSs Sıcaklığınız en fazla 79 derece olmuş. Değerlere de galiba oyun bittikten sonra bakmışsınız. 39 Derece oyunda iken olması imkansız diyebilirim. Yine de çok anormal bir değer değil 79 derece ama, kasaya ekstra fan takmanız hava sirkülasyonuna olum etki edecektir. Bu da sıcaklık değerlerinin düşmesi anlamına geliyor.
39 oyun açmadan önce açtığım için oldu. Oyunu alta alıp da kaydettim resmi. 79 en yüksekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın önüne bir operasyon yapıp soğutmayı öne verebilirsin. Ben kasada ön fan boşluğu göremedim de. İşlemciyi soğutmak içinse sıvı soğutucu al. Soket vs. uyumlu olsun. Cooler Masterınkilerden öneriyorum. Ayrıca evet, masanın arkasında fanı kapatan yeri kesersen fan boşluğu açılır ve rahatlarsın. :) Ama tahtayı kesmek uğraştırıcıdır. Bunu bil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı