Parayı ucu ucuna yetiştiriyorum normal bütçem 20 k şu an alınacak gibi görünüyor peder yarın gel dedi bilemedim.
5060 8 GB gram çok yetersiz kalıyor diye biliyorum.
Yetersiz kalıyor da 25e 6 senelik sistem almaktan iyidir.
Parayı ucu ucuna yetiştiriyorum normal bütçem 20 k şu an alınacak gibi görünüyor peder yarın gel dedi bilemedim.
5060 8 GB gram çok yetersiz kalıyor diye biliyorum.
Haklısın ne diyeyimAcele karar pişmanlıklar doğurur. Yapma bence acele etme.
Peder bey adamla anlaşmış 25 k vermiş bir şekilde halletmeye çalışacağım sağ olun bilgi için.
Eh oyundan oyuna değişiyor o da, Texture Quailty'i Ultradan High'a düşürünce vram'i kurtarabiliyorsun.Yetersiz kalıyor da 25e 6 senelik sistem almaktan iyidir.
Sizin 20 k için onerebileceginiz bi sistem varmiEh oyundan oyuna değişiyor o da, Texture Quailty'i Ultradan High'a düşürünce vram'i kurtarabiliyorsun.
Sizin onerebileceginiz bi sistem var mi 20k yaVallahi keşke bekleseymiş babana sıfırlarının 25 civarlarında olduğunu falan söylersen en kötü kendin 2. el toplarsın.
Ben Ryzen 5 5600H 32GB Ramli 2x samsung 980 m2 SSD'li RTX 3060'lı laptop sattım 24k'ya. Piyasayı biraz incele facebook gruplarına da bak, tuhaf bir yer olsada iyi ilanlar olabiliyor. Sahibindene ve dolap'a bak. Letgo'da olabilir. İllaki güzel bir sistem bulursun zor değil. Gerçi bir çoğu 30k'dan başlıyor.işlemciyi falan yenilesem kurtarmazmı
Sizin 20 k için onerebileceginiz bi sistem varmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.