AMD FX-8120 RX570'li sistem alınır mı?

Ben mevcut Fx8120 işlemcim ile rx580 kullandım, baya bir darboğaz yaşıyordum, islemci kışın 4.2 yazin da 4.0 ghz de overclocklu çalışıyordu. Rx570 de de darboğaz yaşayacağını düşünüyorum, onun dışında işlemcinin mimarisi eski, zaten artık değişmesi gerekiyor. Ben 7 8 ay önce rx580 aldım, para olunca islemci degistiririm diyerekten, biraz geç oldu ama şimdi işlemci değiştireceğim.
Rx570 f/p olarak çok çok iyi bir kart, sonradan anakart işlemci ram değiştirirsin. Soğutman iyi ise şimdilik biraz overclock yaparsın işlemcine az da olsa iyi gelir.

Sistemin fiyatı uygunsa alabilirsin.
 
Fiyat ne bilmiyorum ama paranızı geçtim zamanınıza yazık. R5 1600 RX 570 sistem toplarsan senin için çok daha iyi olur.


 
Dostum bence hiç fx serisine girme. Eski bir Fx 8350 kullanıcısı olarak tavsiye etmem. Bende de gtx 1060 vardı 6G modeli. İşlemci gücüne yüklenen oyunlarda darboğaz denen olayı dibine kadar yaşıyorsun. Kaldı ki ramında 8 gb bence hiç düşünme bile mevcut sistemini satıp fx sisteme vereceğin parayıda üzerine koyarsın ve iyi bir sistem alırsın.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı