AMD FX 8300 için ekran kartı önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 19 inc monitor var. Monitor degistirmeyi düşündüm fakat bazi arkadaşlar o paraya ekran karti alin dedi. Elimde GT 1030 8 GB RAM ve FX 8300 islemci var. Bulugundugum bolgede 2.el RX 560 4 GB RX 570 4 GB RX 580 8 GB vesaire bulunuyor. 2000 3000 TL arasi. Overclock nasıl yapilir anlamıyorum yapmayida dusunmuyorum. İleride 8 GB RAM takviyesi daha yapabilirim. Hangisini onerirsiniz?

O kadar bütçeniz varsa sistemi revize edin ve AM4 sisteme geçiş yapın derim. Sistemi komple satıp biraz da iyi araştırma ile güzel bir sistem toplanabilir.

Hocam eski sisteme ne takarsan tak bir yere kadar.
Bende FX-8350 kullanıyorum, 16 GB ram ve MSI 1050 Ti ile. Bence para toplayıp yeni sistem almak daha mantıklı.
Ayrıca RX-580, işlemciniz ile darboğaza girer. 570 bile darboğaz yapıyor.
Tavsiyem eski sisteme yatırım yapmamanız yönünde...

Hocam eski sisteme ne takarsan tak bir yere kadar.
Bende FX-8350 kullanıyorum, 16 GB RAM ve MSI 1050 Ti ile. Bence para toplayıp yeni sistem almak daha mantıklı.
Ayrıca X-580, işlemciniz ile darboğaza girer. 570 bile darboğaz yapıyor.
Tavsiyem eski sisteme yatırım yapmamanız yönünde...

Kesinlikle katılıyorum. Uzun bir süre FX serisi kullandım ve hayatımda AM3+ kadar kötü bir setup görmedim. Hem ısınıyor hem performansı kötü.

@Arslanomer @Amiga @alihanvardertyok Hocam bende isterim yeni sisteme gecmeyi de butcem el vermiyor. Bir onceki konum zaten 4000 tl monitor dü.Zaten oynadigim oyunlar cok yeni sayilmaz. Gta 5 Assasins creed Pes mortal kombat gibi. Bu butceyle yapilacabilecek birseyler dusunuyorum.

@NoBMPR R8 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...stu-saophire-nitro-rx580-4gb-1209308855/detay

Son düzenleme:
@Yaşar Koruroğlu ilan da yeşil satın al butonu varsa Param güvende açık demektir. Eğer açık değilse "Param güvende ile satın alma teklifi gönder" diye bir seçenek olur zaten. Normal internet alışverişi gibi kart bilgilerini girip alım yapıyorsun sonra kargo çıkıyor satıcı bu kadar.

@Yaşar Koruroğlu siteden hesaplama darboğazı, yanlış çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı