AMD FX 8300 tabanlı sistem toplama


DX12'nin İntel'e de yarayacağı konusunda haklısınız. Sonuçta İntel'e farklı AMD'ye farklı davranmayacak sistem. Çok çekirdek ve ön bellek insana cezbedici geliyor sanırım.
 
nasıl olurda böyle birşey dersiniz İntel G3258 nasıl oluyorda 9590 a rakip oluyor kanıt video atın allah aşkına bekliyorum
 
DX12'nin İntel'e de yarayacağı konusunda haklısınız. Sonuçta İntel'e farklı AMD'ye farklı davranmayacak sistem. Çok çekirdek ve ön bellek insana cezbedici geliyor sanırım.

Aslında haklı gibi arkadaş. Zamanında ben de 8 çekirdekli diye 4 GHZ diye, FX 8350 aldım. Şuanda işlemcimi 2016'da AMD'nin Zen serisine yükseltmeyi düşünüyorum.( Eğer gerçekten anlatıldığı kadar performans veriyorsa)
Ha aynı kaldı ozaman İntel'in yeni serisine... Sen çekirdek sayısına ve frekans'a bakma sakın. Arkadaş sana gerçekten mükkemmel bir sistem toplamış o sistemle yürü derim. İlla çok çekirdek diyorsan Zen'i bekle.
 
nasıl olurda böyle birşey dersiniz İntel G3258 nasıl oluyorda 9590 a rakip oluyor kanıt video atın allah aşkına bekliyorum

Sanırım tek çekirdek oc performansından bahsediyor arkadaşımız. Technopat'da bununla ilgili bir video hazırlanmıştı bulursanız ona bakabilirsiniz.


Açıkcası çook kararsızım. Derinlemesine yeni yeni araştırmaya başlamış biri olarak yine yeni bir bilgisayarda stok fanlı intel işlemci mi kullansam yoksa özel soğutmalı amd işlemci mi. Buna karar vermek bütçesi kısıtlı olan insanlar için oldukça zor bence. Sonuç olarak yeni yaptığım bir bilgisayarı en az 6 sene dolu dolu kullanmak için yapıyorum.
 

Senin ilacın İntel. Paylaştığım sistemde zaten iyi bir soğutucu mevcut, stok fan kullanmayacaksın.
 
Ben bir AMD FX 8350 kullanıcısı olarak işlemcinin performansından hiç memnun değilim üstelik işlemcim 4.9 GHZ 'ye overclocklu. Artık bakalım DX12'yi bekliyeceğiz. Sonra Zen işlemcileri... Eğer Zen'de Bulldozer gibi vasat çıkarsa AMD benim için bitmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…