AMD FX 8320 Bilgisayarı söküp taktıktan sonra görüntü gelmiyor

Daha fazla  
Temizlik için bilgisayarı söktüm ve temizledim. Tabi o arada fan çerçevesi kırıldı. Sonra yapıştırdım. Neyse. Şimdi ekran kartını taktım. Ama RAM'lerin orada ki LED yandı. RAM'ler de hata var diye başladım RAM'leri ve portları tek tek denemeye. Sonunda sorunsuz olan RAM'i ve portu buldum. Ve kırmızı ışık gitti. Artık yanmıyor. Ama ekrana hala daha görüntü gelmiyor. Eski sistemime taktım ekran katımı. Çalışıyor. Güç kaynağını da eski sisteme taktım tabi ki de. Orada görüntü geldi. Ama yeni sistemde gelmiyor. Buzzer'den ses te gelmiyor. Asus yazısı dahi gelmiyor. Ekran kapkaranlık. Yardımlarınızı bekliyorum. Monitör açık. Eski sisteme takınca açtım. Bir daha da düğmesine basmadım. Ayrıca tüm kabloları bağlı. Ekran kartının ki de bağlı. Hatta orada beyaz led bile yanıyor.

Daha önceden çalışıyordu. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ben hep bilgisayarı söküp takardım hiç böyle olmazdı. Yeni toplanmış bir sistem değil. 2014'ten beri kullanıyorum. Her hangi bir sıkıntısı yoktu. Her hangi bir overlock yok.

• AMD FX 8320
  • M5A97 R2.0
  • 2X4 8 GB RAM (4 GB Takılı)
  • AMD ASUS R9 380 4 GB
  • Güç kaynağını resimini ekliyorum
20200115_154551.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Cmos clear yaptınız mı?
Bilgisayarın açık olması veya fişe takılı olması gerekiyor mu? Kapalı bir şekilde yapacaksak. Ben az önce yaptım yine görüntü gelmiyor.

Edit:

Mavi bir pini çıkartıp yan pine taktım. 5 Saniye bekledim. 2 Kere yaptım. Ama ise yaramadı. BIOS pilinide çıkartıp 20 saniye bekledim ama o da ise yaramadı. Hâlâ daha görüntü gelmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı