Ankara İngilizce kursu tavsiyesi

SoPofL

Hectopat
Daha fazla  
Ben 14 yaşında bir kardeşinizim, ben liseyi yurt dışında okumak istiyorum. Bundan mütevellit speaking ve dil sınavına hazırlayıcı nitelikli bir kurs arıyorum. Tavsiyelerin hepsi 1-10 yıl aralığı arasındaydı. Bundan dolayı düşüncenizi nacizane görseniz bile paylaşmanız beni mutlu eder. Görüşlerinizi ve tecrübelerinizi heyecanla bekliyorum.

Kızılay'daki English Time, Perfect English iyidir fakat kayıt yapmadan hocaların yabancı olup olmadığını sormanı öneririm.
Anladım, sana çok teşekkür ederim. Açıkçası sen ne yapacaksın İngilizceyi, yurt dışını diyen tipler beklemedim değil. Sizin gibi insanları görnek iyi oldu. Hayırlı akşamlar diliyorum abim.

Altın oran akademi isminden de anlaşılacağı gibi mükemmel bir dil kursu bence. Ankara da tek merkezli 3 şubesi var 4 de olabilir ve tüm şubelerde aynı eğitim olanaklarını sağlıyorlar.

Altın Oran Akademi bence de iyidir. Kendim oraya gittim bana çok faydası oldu. Sadece yaz aylarında sınıflar biraz sıcaktı o kadar. Eğitimi hocaları kitapları güzel.

İngiltere merkezli olan Ankarada'da Eryaman Etimesgut ve Sincanda şubeleri bulunan altın oran akademi yi tek geçerim. ingiltere dil okulu anlamında bana çok yardımcı oldular.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı