AMD FX 8320 GT 730 sistemle hangi oyunlar oynanabilir?

İşletim sistemi
Windows 10

mr.Harddisk

Centipat
RAM
16 GB 2133 MHz DDR3 Corsair Vengeance Pro 2×8
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD Plus 480 GB + 1 TB HDD
Ekran kartı
GT 730
Anakart
MSI 970-A G-46
İşlemci
AMD FX 8320
Bu eski sistemle Low ayarlarda neler oynayabilirim? Fortnite oynabilecegimi düşünmüyorum fakat Intel UHD 620 ile oynuyordum 20 FPS Low ayarlarda. (i5 8620)

Bu eski sistemle Low ayarlarda neler oynayabilirim Fortnite oynabilecegimi düşünmüyorum fakat Intel UHD 620 ile oynuyordum 20 FPS Low ayarlarda (i5 8620)

Ekran kartı değiştireceğim RX 550 düsünuyorum fakat yeni LGS öğrencisi olduğum için LGS'den sonra geçecegim bu yaz bu sistemle neler oynayabilirim maximum. Şimdiden cevaplarınız icin cok teşekkür ederim.

Bu eski sistemle Low ayarlarda neler oynayabilirim? Fortnite oynabilecegimi düşünmüyorum fakat Intel UHD 620 ile oynuyordum 20 FPS Low ayarlarda. (i5 8620)

Ekran kartı değiştireceğim RX 550 düsünuyorum fakat yeni LGS öğrencisi olduğum için LGS'den sonra geçecegim bu yaz bu sistemle neler oynayabilirim maximum.

Her şeyi oynarsın sadece AAA yani yüksek kaliteli (Cyberpunk gibi) oyunlarda kasabilir.

Her şeyi oynarsın sadece AAA yani yüksek kaliteli (Cyberpunk gibi) oyunlarda kasabilir.

Her şeyi oynayabilir derken? Soba serisi olan işlemciyle neyi oynuyor pardon 2 hafta öncesine kadar bende de aynı sistem vardı FX8300'li sistemim vardı işlemci anakart değiştirdim FX gerçekten vasat bir işlemci.

Hocam bütçeniz varsa RX 550 yerine 480 570 veya 580 alabilrisiniz çok fiyat farkı yok.

RX580 ile FX8300 darboğazın kralını yapıyor bende de vardı Intel'e geçtim kurtuldum darboğazdan.

Her şeyi oynayabilir derken? Soba serisi olan işlemciyle neyi oynuyor pardon 2 hafta öncesine kadar bende de aynı sistem vardı FX8300'li sistemim vardı işlemci anakart değiştirdim FX gerçekten vasat bir işlemci.

RX580 ile FX8300 darboğazın kralını yapıyor bende de vardı Intel'e geçtim kurtuldum darboğazdan.

Her şeyi derken yani yüksek kalite dısinda diye belirtmiş zaten geriye zaten çok bir şey kalmiyor Fortnite GTA 5 gibi şeyler kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı