Amd Fx 8320 Sistemde Metin2 Sorunu

acen007

Hectopat
Arkadaşlar sistemimi yeni topladığından beridir bu sorun tek bir oyunda devam etmektedir ve hiç kimse çözemedi, daha doğrusu hatayı bulamıyorlar. Birde burada sizlere sormak istiyorum.
Sistemim bu;

İşlemci amd Fx 8320
Ekran kartı saphira hd 7850 2 gb 256 bit
Ram: 8 gb 1600 mhz
Anakart : asus m5a97 evo 2,0
Ssd 120 gb
Hdd 1 tb
Kasa haf 932 color master
İşlemci soğtc: COOLER MASTER X6 INTEL LGA 775/1155/1156/1366/2011 &AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Sistem butun oyunları kaldırabılıyor yanlız 1 senedır tek bir oyunda Metin2 de sorun cıkartıyor. Windows'un butun surmlerını denedım olmadı.

En son driverlerı kurdum olmadı, bios'u guncelledım olmadı, internetım kesıntısız ve 7 den aşagı ınmez.
Hata su sekılde;

metin2client 201305-21 23-36-00-20 - YouTube
Sizlerin bu konuda yardımcı olacağınıza inanıyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş sisteminin bütün oyunları kaldırdığını söylüyor ve kaldırırda. Metin2 bigi basit bir oyunda ısınma problemide olucağını hiç sanmıyorum. Saten bütün oyunları kaldırıpda ısınmayan bir bilgisayar metin2 de ısınmaz. Bence oyundan kaynaklı bir problem var. Metin2 nin destek birimi varsa destek birimine bir danış derim.
Destek birimi zaten hiç bir şey yapamıyor.

Ne zaman GameForge ve YMIR'in geliştiricileri adam gibi optimizasyon ve fix yaparlarsa ve o ekstra saçma silahlar kaldırılıp şişen database'ler silinip yeniden oluşturulursa işte o zaman Metin2 tekrar ADAM oldu der ve tekrar eski oyuncusunu toplar. Yoksa yok server birleştirelim yok yeni yeni saçma sapan itemler tasarlayalım demekle bu iş bir yere varmaz.

Sorun şu: Sapphire kötü bir marka. Şunun için 4gb 512 bit ekran karti markasi Sapphire Crysis3'ü ultra da oynayamiyor. Ama 512 bit gtx 690 da bulunan bir değer. Yani sapphire güzel bir marka değil.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı