AMD FX-8320 Sistemi Güncelleme

kkursat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende böyle bir sistem mevcut:

Ekran Kartı: MSI NVIDIA GTX 760
İŞLEMCİ : AMD Bulldozer FX-8320 8-Core 3.500 GHz 16MB Black Edition AM3+ ---> BIOS 3.9 GHz
ANAKART : MSI P21 FX AM3+ DDR3 LAN+SES+SATA
RAM : 16 GB DDR3 1333MHz RAM

Ben bunu geliştirmek istiyorum. Çünkü bu sene çıkan oyunları açmayacak. İşlemciyle (R5 1600x), Anakartı değiştirsem olur mu?

İşlemcin Ryzen olacağı için RAMlerin hızı yüksek olmalı ve DDR4 olmalı. GTX 760 hala kötü değil fakat güncellemek istiyorsan bilgisayarı ikinci elde satıp üzerine ekleyip daha iyi bir bilgisayar topla ama bütçen düşükse böyle bir şeye girişme. İkinci el satamam diyorsan gerçekten ben ne önerebilirim bilmiyorum.

Ryzen 1600 o ekran kartına çok fazla olur R3 1300X veya R5 1400 işini görecektir kalan para ile de ekran kartını satıp daha iyi bir ekran kartı alman daha mantıklı olacaktır.

Ryzen 1600 o ekran kartına çok fazla olur R3 1300X veya R5 1400 işini görecektir kalan para ile de ekran kartını satıp daha iyi bir ekran kartı alman daha mantıklı olacaktır.
Belki ileride ekran kartını da upgrade etmek ister. O yüzden R5 1600 almalı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı