Amd FX-8320 ve ASUS GTX 770 Sistemi Toplama

Anakart : 970A-UD3P
SSD : Samsug 120GB 840 EVO
Kasa-Güç Kaynağı : Corsair CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W

Bu bileşenleri öneririm. 550W 12 Volt kanalından çok iyi bir değer (504w) verdiği için sistemi çok rahat besleyecektir. Bütçen varsa Corsair CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W bunu öneririm.

Corsair 200R 550W alacağına, git bir Cooler Master RC-K380 600W al.
12V kanalından 564W veriyor ve gayet sağlam bir kasa. 200R ise 504W veriyor.

Ayrıca 970A-UD3P anakartı kullanmak o kadar kolay değil. Kuzey köprüsünde ısınma sorunu oluşuyor, M5A97 R2.0'a karşı 8+2 faz sayısı olsa da, geriye kalan anakart özellikleri ve marka olarak ASUS önde. BIOS, yardımcı programları ve yazılımları ile ASUS M5A97 R2.0 al.

Corsair 200R 550W alacağına, git bir Cooler Master RC-K380 600W al.
12V kanalından 564W veriyor ve gayet sağlam bir kasa. 200R ise 504W veriyor.

Ayrıca 970A-UD3P anakartı kullanmak o kadar kolay değil. Kuzey köprüsünde ısınma sorunu oluşuyor, M5A97 R2.0'a karşı 8+2 faz sayısı olsa da, geriye kalan anakart özellikleri ve marka olarak ASUS önde. BIOS, yardımcı programları ve yazılımları ile ASUS M5A97 R2.0 al.
Haklısın nadir kişilerde ısınmadan ötürü şikayetler aldım. Fakat ısınması hiç bir şeye problem değil. Üstelik Faz yapısı olarak dediğin gibi çok daha iyi.
K380 konusunda güç kaynağı için haklısın. Fakat soğutmada zayıf bir kasa. Bu yüzden 200R önerdim.

Kablo saklama ünitesi mevcut kasada. Gerekli donanımlar için kullanılırsa, sıkıntı kalacağını sanmam. Hyper T4 alarak rahatlıkla sağlar hava akışını. :)

Kablo saklama ünitesi mevcut kasada. Gerekli donanımlar için kullanılırsa, sıkıntı kalacağını sanmam. Hyper T4 alarak rahatlıkla sağlar hava akışını. :)
Üstte tek fan yuvası olması maalesef sıcak havanın daha yavaş atılmasına sebep oluyor. İçindeki güç kaynağı gerçekten iyi fakat ben bir alt model K350 yi kullanıp K380 i inceleyerek bunu söylüyorum. Sonuç olarak 200R çok daha hava sirkülasyonu maximum seviye de olan bir kasa :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı