Sen bana GTX 650 Tİ ile darboğaz yaptığını söyledin ya artık senin mesaj attığın hiç bir konuya yorum yazmam. Bana FX 8350'nin çekirdek performansını bilip bilmediğimi soruyorsun GTX 950 ve FX 6300 kullanıcısyım overclock bile yapmadığım halde işlemci Ultra ayarlarda BF4 multiplayer'ında (en büyük haritalarda bile) %82'nin üstüne çıkmazken ekran kartım %100 gözüküyor. Bana bilgi sahibi olmadan yorum yapma demişsin. Ben ona güldüm zaten bu forumu 2 yıldır takip ediyorum ve GTX 970 ve FX 8350 birleşimini kullanan onlarca kullanıcı gördüm ve neredeyse hiç birinin darboğaz sorunu yaşadığını görmedim. Bana inanmıyorsan aç oku sonra gelip burada yorum yap. (Buradan okuyabilirsin
AMD FX-6300 CPU Compatible PC GPUs). Üstelik bu linkteki FX 6300'ün uyumlu olduğu GPU'lar.
Ya siz ciddi ciddi FX 8350 GTX 970'e darboğaz yapıyor diyorsunuz ilgisi yok bu birleşimi kullanan onlarca insan ve youtube kanalı var. Attığım linkte bilene FX 6300'ün GTX 970'i besleyebildiği gözüküyor sadece BF4 multiplayerında ekran kartı en fazla %91'e geliyormuş. Benim sahip olduğum bunca bilgiye rağmen daha bununla ilgili en ufak bir araştırma yapmamışken gelip burda bana ahkam kesemezsin bunu bil.
Buyrun videoda GPU'nun %100'e kadar beslendiğini görebilirsiniz üstelik işlemci seviyeleri %70-80. Şimdi FX 6300 GTX 970'i bile beslerken FX 8350 besleyemez dediniz ya helal olsun.