Amd FX 8350 için soğutucu önerisi

Gmanftw

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Benim fx8350 için bir işlemci soğutucusuna ihtiyacım var. Şuanki stok fan yük altında çok fazla ses çıkarıyor. Sıcaklık 50 yi geçmiyor ama ses çok fazla oluyor. Kulaklık takılıyken bile duyuyorum sesi. Bana sessiz ve iyi soğutan işlemci soğutucu önerir misiniz ?

Sadece Sesden dolayı bir şikayetiniz varsa Coolmaster Hyper serisi işini görür.Bütçeni az tutmak istiyosan Thermaltake contac 21 düşünebilirsin.Şimdi bazı arkadaşlar buraya sıvı soğutuculara kadar uzanan el yakan bir sürü soğutucu sunucaklar.Bana kalırsa coolmaster hyperx işini görür.Yalnız kasa boyutun çok önemli netten bakıp fotolarına aldanma hiç göründükleri kadar küçük değiller.

buda benim önerim:
VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 412S INTEL LGA 775/1155/1156/1366/2011 & AMD AM2/AM3/AM3+

Son düzenleyen: Moderatör:
412S hakkında pek bilgim yok. Fakat 212 Evo bakır ısı borularına sahip gümüşten sonra en iyi ısı ileten metal. 412S ya alüminyum ısı boruları kullanıyor ya da bakıra alüminyum kaplama kullanıyor. Tercihim 212 evo

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı