AMD Fx 8350 ile uyumlu sistem toplama

Şimdi kardeşim şöyle , ben otelde çalışıyorum ve maaşım 1000 TL kendime biraz kalmak kaidesiyle aydan aya yayarak bu parçaları tamamlamak istiyorum yada hepsini tek seferden alıp aylık 800 lira taksit ödesemde olur o yüzden dedim . Erken olmasını istiyorum o yüzden ucuz parçalar daha iyi olur ama istediğim oyunlar için yetersiz olursa olmaz yani geç olmasına katlanabilirim . Yada dediğim gibi taksit meselesi.

Ouw kardeşim bir şeyi unutmuşum şöyle bi ricam daha olucak. Anakartın acaba ddr2 olanı mevcut mu ? Bendeki ramler boşuna gitmesin yeni almıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Boşver o zaman elimde 4GB DDR3 var onlarla idare ederim. Bi daha ki aya 8GB daha takarım olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı