AMD Fx 8350 ile uyumlu sistem toplama

Adnan Aydemir

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

Ben yıllardır oyun manyağı bir adamım. Yeni nesil oyunlarının gelmesi ile birlikte bilgisayarımı değiştirmeyi düşündüm. Toplama bileşenler ile bunu yapacağım. Bütçemde sıkıntı yok. Çünkü tek seferde değil. Bu bilgisayarı aydan aya maaşımla toplayacağım. Öncellikle yarın FX 8350 işlemcisini alıyorum. Şunuda bahsedeyim:

Assassin's Creed Unity, Witcher 3, Batman Dark Knight ve benzeri oyunları yüksek ayarlarda oynamak önceliğimdir. Bu yüzden bana kasa, anakart, SSD, HDD, işlemci soğutucusu ve ekran kartı gibi alacağım bileşenlerinden önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımdaki parçalarıda hemen sizinle paylaşayım:

Kasa konusunda bi bilgim yok dilediğim oyunlar için yeterli olurmu sizce , yada yükseltmem gereke parçalar ?

2500'e kadar çıkabilirim bütçede.

Ayrıca istediğim oyunları bildirdim onları kaldırıcak sistem kaçpara olursa olsun sorun değil.

İstediğiniz oyunları ve ondan sonra çıkacak tüm oyunları rahatça oynatır.

11.png

Bu öneriler mükkemmel çok teşekkür ederim kardeşim. Ama 2500 dedim diye illa tam paraya almama gerek yok daha ucuza ve kaliteli parça önerisi olan arkadaşlar olursa da değerlendirebilirim . Ama senin önerinden en az iki parça kaptım sağol.

Önemli değil. Kaliteli sıvı soğutma istiyorsanız önerdiğimi alın fakat o işlemciye fazla bile gelir. Onun yerine CM 120V Plus alabilirsiniz. Kalan parayı da ekran kartına yatırabilirsin. Ama benim önerim İntel alman yönünde.

İntel gayet güzel ama benim itimatım AMD'den yana çünkü AMD kullandım hep ve cidden çok güzel performanslar aldım. O yüzden değiştirmek istemiyorum. Ama çok yardımcı oldun zaman ayırdığın için tekrar teşekkür ederim emeğine sağlık.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı