AMD FX-8350 İşlemciye Uygun Anakart

Elimdeki işlemciyi verip üzerine 80tl verip gerçekleştirdim amd fx-8350 internette 400 den aşağı bulamadım kendi işlemcimi internette 80 liraya bulduğum için takası gerçekleştirmiştim

A

araştıracağım sağolun

O işlemcilerle APU'ların işlemc gücü birbirine yakın. Sadece işlemci masrafınız olsa ucuza gelirdi ama gördüğüm kadarıyla bellek ve anakart da almanız gerekiyor. FX yerine G4600 veya X4 950 alırdım daha iyi. Hiç yoktan elimde güncel DDR4 tabanlı bir sistemim olurdu. Tercih sizin tabi, saygı duyarım.

O işlemcilerle APU'ların işlemc gücü birbirine yakın. Sadece işlemci masrafınız olsa ucuza gelirdi ama gördüğüm kadarıyla bellek ve anakart da almanız gerekiyor. FX yerine G4600 veya X4 950 alırdım daha iyi. Hiç yoktan elimde güncel DDR4 tabanlı bir sistemim olurdu. Tercih sizin tabi, saygı duyarım.
Maalesef olan oldu ve geri dönüşüm yok.Şuan için anakart almam lazım Öner'iniz nedir acaba ?

Maalesef olan oldu ve geri dönüşüm yok.Şuan için anakart almam lazım Öner'iniz nedir acaba ?

İkinci el bakın. Şahsen eskimiş zayıf bir mimari için 400 TL anakarta vermem. Zaten sıfırı üretilmiyor artık, kenarda köşede kalmış ürüne de sıfır diye o para verilmez. Zaten işlemcinin gücü belli, daha güçlü ekran kartı için mecbur sil baştan sistem dizeceksiniz ileride. Değmez. İkinci el sitelerini eşeleyin, illa ki uygun fiyata temiz bir ürün çıkar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı