Amd fx 8350 veya intel core i7 4770k Amazon'dan almak

zaza_yk

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar . Sistem toplamak için araştırma yaptım da. Türkiye sitelerinde bilgisayar bileşenleri oldukça pahalı. 2 türlü alternatifim var. Yurt dışında arkadaş aracılığı ile getirmek , ya da amazon.com dan sipariş vermek. Bu konu hakkında bilginizi almayı istedim. Sizce değer mi böyle bir şey yapmaya. Birde bu site üzerinden alış veriş yaparsam sizce cihaz ulaşır mı bana ?

Üstad geçtiğimiz haftalarda FX 8370 Black Edition 13küsür dolardı geçen hafta 169 dolardı şimdi 229 dolar. Almadığıma bin pişmanım...
8350 yerine 8370 düşünmelisin kesinlikle. Over Clok yapmayacaksan 8370E yapacaksan 8370BE

Pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Yurt dışından toplayacağım ile buradaki arasında yüzde 45 lik bir fark var. Yani 1000 tl lik cihaz 650-600 ye mâl oluyor. Ana bileşenler ekran kartı , işlemci ve anakartı sadece alsam iyi olur diye düşünüyorum.

Üstad geçtiğimiz haftalarda FX 8370 Black Edition 13küsür dolardı geçen hafta 169 dolardı şimdi 229 dolar. Almadığıma bin pişmanım...
8350 yerine 8370 düşünmelisin kesinlikle. Over Clok yapmayacaksan 8370E yapacaksan 8370BE
nerdeki fiyat bu? Yurt dışı mı?

Pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Yurt dışından toplayacağım ile buradaki arasında yüzde 45 lik bir fark var. Yani 1000 tl lik cihaz 650-600 ye mâl oluyor. Ana bileşenler ekran kartı , işlemci ve anakartı sadece alsam iyi olur diye düşünüyorum.

nerdeki fiyat bu? Yurt dışı mı?
Amazon'da hocam. Black Friday , Cyber Monday indirimleyle. Gümrükte takılmıyor çünkü gümrük ücretlerinide ekliyorda ona rağmen 100 tl 150 tl uyguna denk geliyordu. Şimdi yılbaşı indirimlerini bekliyorum. Amazonu sürekli takip edin.

Dostum, siparişi versenizde arkadaşınız gelirken hava alanında sanırım gümrük memurları filan arama yapıyor. Eğer o aramada bulurlarsa alıyorlar vergisini ödemezseniz gümrükte kalıyor, tekrar yurt dışına çıkarken götürüyorsunuz. Ben böyle biliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı