Çözüldü AMD FX 8370 RX 480 Sistem Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

=SOH=GarezZz

Hectopat
Yer
Kozmos
Daha fazla  
Meslek
çoban
Sistemimde 650W güç kaynagı, MSI 970 Gaming anakart, AMD FX 8370 işlemci, MSI RX 480 ekran kartı ve 8 GB RAM var. PC'de virus yoktur, yenı topladım bılgısayarı. Tum drıverler yuklu. Ama her nedense oyun oynarken eskı oyunlarda bile 50-60 FPS anca alıyorum. Bazen 30 FPS'nin altına dusuyor ekran kartı. Yenı nesıl gelısmıs oyunları low ayarlarda 20-40 FPS'de ancak oynatıyor. PC'de ısı problemı yok. 2 gundur bu sorundan muzdarıbım, yardımınızı bekliyorum.
Not: İşlemcı yetersız dıyen varsa önce işlemcinin özelliklerine baksın.

Çözüm
Sorun çözülmüştür. Anakartın üzerinde sağ alt kose de bir tus olacak, onu asagı kaydırın. Bu butonun ısmını bılmıyorum ama ıslemcıyı yuksek frenkaslarda calıstırmak için konulmus extra bir ozelık. Ben bunu bılmıyordum ve o tusu aktıf etmıstım. Bu yuzden işlemcım normalın cok altında bir frekansta calısıyordu. Şu an hiçbir problemım yok.
Sorun çözülmüştür. Anakartın üzerinde sağ alt kose de bir tus olacak, onu asagı kaydırın. Bu butonun ısmını bılmıyorum ama ıslemcıyı yuksek frenkaslarda calıstırmak için konulmus extra bir ozelık. Ben bunu bılmıyordum ve o tusu aktıf etmıstım. Bu yuzden işlemcım normalın cok altında bir frekansta calısıyordu. Şu an hiçbir problemım yok.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı