AMD Fx 9370'e uygun anakart, ekran kartı ve ram tavsiyesi

akeanor

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Sagol kardeşim, ben orada onu görmemiştim. Bana 4.0 ghz de yeterli zaten. Bir sorum olacak bu işlemcilerde apu var mı? Zaten asus nvıdıa gtx760 top 256 bit ekran kartı alacagım ama eger aksarsa falan bunlarda apu var mı?

Şimdi R serisinde Asus alınmaz bu 1. Fx 8350 yerine Intel Core i5 4590 alman çok daha iyi olur. Yanına da H97M-E alırsın. Oh mis gibi. Bu da 2. Kasayı çok abartmıssın. İlla üst düzey kasa istiyorsa Corsair 300r 80 plus 600w yeterlidir. Bu 3. (Bana kalırsa zalman 3 plus + zalman 600W psu alınsa da olur)
Ekran kartı olrak R9 280 ya da R9 280X alabilirsin. Bu apu konusu uzun. Ona girmiyorum fazla. Düşük bütçeliler içindir o.

Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sisteme uyumlu bir anakart lazım.

bandicam 2014-09-08 18-14-53-226.jpg

Kardeşim ram 1600 mhz yeterlidir. Ayrıca o paraya R9 280X Turboduo alınır. O bütçeye amd işlemci alınmaz. Kasayı çok abartmıssın. Ben sana olacak olanları yazdım. Tavsiyemize kulak ver.

O bütçeye AMD almanız gereksiz olmuş. Alınacaksa da FX 8320 alınıp küçük bir OC ile FX8350 performansı alınabilir. Bu bütçe de sıvı soğutma gereksizdir. Benim size önerim işlemciyi İ5 4440, anakartı da H81M Plus yapmanız ve kasayı Z3 Plus güç kaynağını da RS-600B seçip ekran kartını R9 290 Turboduo almanızdır.

Güç tüketiminden dolayı o işlemciyi almamanız daha iyi olur. Ancak alırsanızda 750w 80+ bir PSU almanız tavsiyemdir. Anakartta Formula veyahut m5a97 evo seçilebilir. Bunların hepsini bi kenara bırakıp bütçe belirtirseniz yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı