AMD FX-9590 Gaming Pc

Semih Coşkun

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben sadece oyun bilgisayari toplamak istiyorum.

Bilgisayarimda olmasini istediklerim:

• ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z
  • AMD FX 8-Core Black Edition FX-9590
  • HYPERX BEAST XMP DDR3 2400MHZ 32GB (4x8)
  • ROG Xonar Phoebus ( Anakartta olan ses kartı yeterlidir diye yorumlar bunu almakta belirsizim)

Gerisini siz tamamlar misiniz? Yanliz en iyi oyunlari son ayarlarinda rahat oynayabileceğim ve sessiz bir bilgisayar istiyorum.

Hayirli geceler, kardesim yukarida yazmis olduklarinizi hobi olsun derseniz alabilirsiniz. Sistem icin bütceniz nedir ? Simdi ben size sitem toplayayim, böyle parcalar yazdiginiza göre bütceniz bir hayli genis olmali.

Islemci ; VATAN COMPUTER - AMD - FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm

Anakart ; VATAN COMPUTER - MSI - 990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart

Ram ; VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram

Sabit Disk ; VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk

SSD ; VATAN COMPUTER - KINGSTON - 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) - Solid State Disk

Ekran Kart ; VATAN COMPUTER - ASUS - R9 290 4GB GDDR5 512Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart ( Referans tasarimdir. Özel sogutuculu ürünleri bekleyiniz. )

Kasa + Psu ; VATAN COMPUTER - XIGMATEK - TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCEREL

Sogutucu ; VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1

Yazilmis olan sistem ile güncel tüm oyunlari yüksek grafik ayarlarinda oynabilirsiniz. Anakart üzerinde bulunan ses karti yongasi fazlasi ile yeterlidir. Bana sorarsaniz yukarida yazmis oldugum sistem bile fazladir. Sadece siz istediginiz icin `` Amd `` sistem yazdim. Ben olsam yukarida yazdiginiz pahali parcalara göre söylüyorum `` Intel `` sistem toplardim. Simdi benim cikmam lazim ancak size `` Intel ``sistem toplayan arkadaslarimizda olacaktir. Tabiki yinede sizin karariniz söyledigim gibi param cok harcamak istiyorum diyor iseniz, yukarida yazdiginiz gibi bir Amd yada Intel bir sistem toplayabilirsiniz.

Sizede hayirli gecele Bilgisayar teknisyerliği kursu okuyorum. İleride bilgisayar bana lazim olacaği için böyle bi sistem söyledim. Hayir para bütçem o kadar geniş değil kredi kartiyla alacağim aylik 700 Tl bütçem var.

220W güç çeken bir işlemci bence hem para konusunda hemde elektrik faturaları konusunda israftan başka bir şey değil. O işlemciyi alacağınıza AMD FX-8350 alın neredeyse yarı yarıya güç tüketimi var ve ileriye dönük faturalarda kar etmiş olursunuz. Performans olarak AMD FX-8350 çok iyi ve ileriye dönük bir işlemci diye düşünüyorum.

EndLess hocam güzel sistem toplamış, keşke GD80 koysaymış anakart olarak. :D Onun dışında SSD çıkartıp aynı fiyata i5-4670k + MSI Z87-G45 alabilirsin, Intel tercih etmek istersen aklında bulunsun ve FX 8320 üzerini tavsiye etmiyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı