HDD bile en yanlışı seçilmiş, neyi performanslı? Önceki mesajımda tekrarladım, onun kalitesinde dolusuyla kasa + psu alınabilir. Tabi siz kafanıza Corsair damgası vurduysanız bir şey diyemeyeceğim. Ayrıca kasa bir kere alınmaz, televizyon veya dizüstü bilgisayar değil bu. Dolusuyla arkadaş yeni kasa alıyor ve içindeki parçaları da oraya aktarıyor. Corsair 400R beğenmeyip yeni kasa alan arkadaşlarım var benim. Yani tek alimlik olmuyor. Fan yuvası konusuna gelince, önereceğim kasayı biraz inceleyin, mesajın sonuna yazacağım. Kablo saklama yeri, 5 adet fan yuvası ile gayet ferah ve muhteşem bir kasa oluyor. (Zalman Z Serisi)
Kasayı bir kere alacak diye performansa etki edecek güzelim ekran kartı bütçesini niye harcıyorsunuz? Ekran kartı bir sistemde en çok yer ayrılması gereken bir donanım. 300TL'ye Corsair kalitesinde bir psu + kasa veya 700W bir kasa alınıyor ve bu sayede GTX750 Ti yerine GTX770 alınabiliyor, bil istedim.
Herkes sistem önerisi yapabilir, buna kimse karışamaz fakat mantığınız oyun performansı için yetmiyor.
Ceza alabilirim bu mesajdan sonra, tekrar özür dilerim mod'um.