AMD FX İşlemciler Hâla Alınır mı ?

• Konuyu başlatan Saverr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 6.677
i3 6100, oyunlarda FX8350'den daha fazla performans alıyor sen düşün.
Edit : Bastan soyleyeyim 0 8350 alinmaz ! Alinacaksa 2.el yoksa asla almayin. 6100 alin.

Sizin gibiler yuzunden 2 nesil AMDden sogudu.

Birisi der vay efendim AMD isiniyor. 125W. Tabii isinacak. 125W oldugunu bilmiyorken mi aldin ? Bide DH de stok fan ile OC yapan gordu bu gozler. Sonra vay efendim Amd isiniyor.

Fx serisinin capran kilidinin acik olmasi sayesinde hala tercih ediliyor.

Evet arkadaşlar FX işlemciler daha alınır mı?

Sahsen ben zen cikip rayina oturana kadar AM3+ ikinci el alacagim. Bu zamandan sonra 0 almanin anlami yok. 2. Elde cok kelepire gidiyor. 970 chipset 150-200 Tl ye gidiyor. DH - Sahibinden felan gezin bir. Almasanizda gezin. Piyasayi kontrol edin.

Dh dan R9 290 600 tl
Fx 8350 400 Tl
MSI 970 200 Tl
Sivi sogutucu 200 Tl

1400 Tl ye ana parcalar tamamlaniyor. Eski nesil parcalar 0 alinmaz. R9 290 iyi sevdigim kart. 8350 yi sivi sogutucu ile 4.9 - 5 Ghz civarina cekmeyi planliyorum ama 990FX mi yoksa 970 cipsetmi aldam karar veremedim.

Uzun lafin kisasi paran varsa intel yoksa AMD aga. Ben uzun uzun yazdim bana 1 sene daha dayansin yeter.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı