AMD FX ve GTX 770'e macOS kurulumu

celikmali81

Decapat
Merhaba, Youtube'deki yeni videonuzu gördüm ve bende bilgisayarımda macOS mojave kurmak istedim.
Aşagıdaki özellikte bilgisayara Mojave 10.14.5 yada High Sierra 10.13.6 kurulur mu, kurulursa hangini tavsiye edersiniz?
Şimdiden telekkürler.

Anakart: Gigabyte 990fxa-ud5
İşlemci: AMD FX X8 9370 4.4GHz
Ekran Kartı: ZOTAC GTX 770 GDDR5 2GB 256Bit
RAM: Corsair Vengeance Pro Serisi 8GB (2x4GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurabilirsiniz.
Veya:
  • config_amdfx_config --> AMD FX işlemciler (FX 8xxx gibi)
    config_amdzen_config --> AMD Zen işlemciler (Ryzen, Threadripper & Athlon 2xxGE gibi)
    config_intelmobile_config --> Intel dizüstü bilgisayarlar vb. mobil mimarili sistemler için
    config_intelpc_config --> Intel masaüstü bilgisayarlar için
  • Makineye uygun config dosyasını varsayılan yapmak için config.plist olarak kaydedin.
  • Kurulum öncesi ve sonrası için uygun config.plist dosyasını Clover ekranında options --> configs kısmından seçebilirsiniz.
Kurabilirsiniz.
Veya:
  • config_amdfx_config --> AMD FX işlemciler (FX 8xxx gibi)
    config_amdzen_config --> AMD Zen işlemciler (Ryzen, Threadripper & Athlon 2xxGE gibi)
    config_intelmobile_config --> Intel dizüstü bilgisayarlar vb. mobil mimarili sistemler için
    config_intelpc_config --> Intel masaüstü bilgisayarlar için
  • Makineye uygun config dosyasını varsayılan yapmak için config.plist olarak kaydedin.
  • Kurulum öncesi ve sonrası için uygun config.plist dosyasını Clover ekranında options --> configs kısmından seçebilirsiniz.

Çözüm
Sayın Alkın Mojave 10.14.5 kurulumda endrondomseed takılı kalıyor yardımcı olursanız şimdiden teşekürler.
Sistem:
AMD FX X8 9370 Soket AM3+4.4GHZ
GIGABYTE 990FXA-UD5
ZOTAC GTX770 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce
CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz

Yapmış oldugum işlem clover bot options/configs/config_amdfx_config seçip kuruluma devam ettim endrondomseed hatası aldım, resetledim yukardaki ayarların aynısını yaptım artı olarak ekran kartını devre dışı bıraktım yine endrondomseed hatası aldım son olarak sosyalde paylaşılan OsxAptioFixDrv-64.efi dosyasını denedim yine olmadı.

GA-990FXA-UD5 rev. 3.1 güncel
fc/06/24/2015 8A02BG06
Merhaba. Mojave 10.14.5 tekrar indirip USB kurulum yaptım bu sefer endrondomseed hatası almıyorum. Star openvolume takılı kalıyor.
402373

macOS kurulumu yapmadan bu hatayı aldım clover boot bölümünden sistemime uygun olan config_amdfx_config dosyasını seciçtim Boot macOS Install from seçtikten sonra "startopen volume" takılı kalıyor.
drivers64UEFI klasorunda OsxAptioFixDrv-64.efi güncelledim.

Buradaki sürücüleri'de denedin sanırım ?
Legacy olarak dener misin ?

Evet hocam denedim 😞
Merhaba hocam Dosyayı Tekrar indirdim usb yazdırdım BIOStan legacy enabele yaptıgımda
End RandomSeed kalıyor bu aşamada gerekli olan forumda tavsiye edilen ayarlarda drivers64UEFI klasörüne OsxAptioFixDrv-64.efi değiştirmeme ragmen aynı sonuç End RandomSeed takılı kalıyorum
BIOS uefı Aktif ettigimde StartOpen Volume takılı kalıyor.
işlemcim fx serisi oldugu için mevcut config_amdfx_config dosyası uyumlu olmaya bilirmi yada bi ayar yapılması gerekiyormu çok zaman harcadım kurumadım deneyeceğim yada önereceğiniz bir yol varsa denemeye hazırım şimdiden teşekkürler..
AMD FX X8 9370 Soket AM3+4.4GHZ
GIGABYTE 990FXA-UD5
ZOTAC GTX770 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce
CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı