AMD FX X4 4300 ve MSI GTX750ti Tabanlı Sistem Toplama

deztty

Hectopat
Beyler, oyunluk parçaları kendim seçtim. Birbirlerine uyarlar mı?
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinizi İ3 4160 yapın. Anakartınızı H81 Plus olarak değiştirin. RAM lere o kadar para vermenize gerek yok. 160 TL ye Hi level 4GB + Hi level 2GB alabilirsiniz. 6GB RAM de yeterli olacaktır günümüz oyunları için.Kasanızı Zalman tercih edin.

Hi-Level kalitesiz bir marka. Bütçesini sıfırdan söylerse daha mantıklı olacaktır.

Neye göre kalitesiz var mı bir kaynak ? Hi level RAM üretecek kapasiteye sahip fabrikası olan bir firma değil. Diger büyük üreticilere ödeme yaparak ürettiriyor ve kendi damgasın basarak satıyor. Yüksek ihtimal Samsung üretiyordur. Ek olarak kendi APU sistemimde de Hi level kullanıyorum. Ben memnunum.

@Azz, alıp şikayetçi olan birçok kişi var. İsterseniz Sosyal'de konuları araştırabilirsiniz. Alıp da mavi ekran alanı mı isterseniz, başka bir şey mi istersiniz.

Valla hocam açıkcası bir RAM e 300 TL para vermek hele hele tek kanal ise biraz agrıma gidiyor açıkcası. :) Aynı bütçe ile Hi level 4X4 satın alabiliyoruz ve dual olarak çalışıyorlar. En azından Hi level bile olmasa Kıngston veya Corsair daha ucuz yollu bellekler tercih edilmeli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı