Steam'den Dying Light The Beast alınır mı?

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
Dying Light The Beast, Steam'de 45 dolardan 35 dolara düşmüş, %25 indirimle. Sizce alınır mı? Epic Games'te falan daha ucuz olur, 1310 ₺ civarı. Almalı mıyım yoksa daha yüksek bir indirim gelir mi yakın zamanda?

ben de almayı düşünüyorum. epic te %20 geri ödeme de var aklım çelinmiyor değil
Oyun bu kadar erken %25 indirim aldıysa bir kaç aya %50' alır diye düşünüyorum emin değilim bilen hakim olan takip eden birisine sormak lazım mesela yılbaşından sonra zam gelirmi vb. Bunları da bilmiyorum hiç daha yeni oyun almaya başladım.

Oyun bu kadar erken %25 indirim aldıysa bir kaç aya %50' alır diye düşünüyorum emin değilim bilen hakim olan takip eden birisine sormak lazım mesela yılbaşından sonra zam gelirmi vb. Bunları da bilmiyorum hiç daha yeni oyun almaya başladım.
Epicte 1050₺ falan şuan alırsak geri ödeme ve indirimle.

%50 indirime girerse şu anki halinden 450-500 lira gibi bir fark oluyor bu sizin için önemliyse siz karar verin cebinizden çıkacak sonuçta.

Oyun bu kadar erken %25 indirim aldıysa birkaç aya %50' alır diye düşünüyorum emin değilim bilen hakim olan takip eden birisine sormak lazım mesela yılbaşından sonra zam gelir mi vb. Bunları da bilmiyorum hiç daha yeni oyun almaya başladım.

Tam sürümü çıkmış bir oyuna zam gelmez. Daha fazla indirim gelir mi diye sorarsanız gelebilir. Ama yakın zamanda %25-30'dan fazla indirim geleceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı