AMD FX X8 8350 Isınıyor

• Konuyu başlatan Proppy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 6.010
Ya ekran kartı arızalı çıkmaz bence :D Ekran kartım 85 dereceye çıkıyor diye Vatan'a gitme boşuna bence.
Performans konusunda bir sıkıntı yok dimi ?
Vallahi kartı ilk kez kullanıyorum nasıl anlayabilirim sıkıntı olup olmadığını ? Bir de sadece 85 derece değil zır zır ses çıkarıyor oyuna girince.Coil Whine olabilir tam anlayamadım.

Ses ekran kartının fanından mı geliyor ? 85 dereceye gelince fan hızı otomatikmen artıyordur tahminen.

- - - Güncellendi - - -

Nasıl bir dönüştürücü ?

images

Hayır bir program ile fan hızını %100 e çektim tık yok.Ama fan hızını otomatiğe alıp bir oyuna girdiğim zaman zır zır ses çıkarıyor kart.
Oyun açıkken ve o ses geliyorken ekran kartının fanını durdur, ekran kartından geldiğinden emin ol. Ses gelecek olsa %100'de fazlasıyla gelirdi.

Eğer ekran kartı sıcaklığı ve ses seni ciddi anlamda tedirgin ediyorsa vakit kaybetmeyip kartı iade edebilirsiniz. Son günleriniz, 5 gün önce aldıysanız.
ASUS HD 7870 alırsınız mesela.

O kadar da gerekli değil ancak yerinizde olsam öyle yapardım, açıkça söylemek gerekirse.

- - - Güncellendi - - -

Bunu nereden temin edebilirim ? Güç kaynağımın içinden geliyor mu ?
Kasaptan alacak halin yok ya :D Her bilgisayarcıda bulunur.

:) Hocam 2 kişiye birden yardım etmeye çalışıyorsunuz helal olsun. Bir de ben bunun adını ne diyeceğim ? Hani ne olarak istemem doğru olur ? Ayrıca montajı nasıldır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt + tab yaptığım gibi o ses gidiyor fanı 0'a getirmeme kalmıyor. Para ekleyemez ve Asus HD 7850 alırsam aralarında çok FPS farkı var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı