AMD FX X8 8350 Isınıyor

Ya ekran kartı arızalı çıkmaz bence Ekran kartım 85 dereceye çıkıyor diye Vatan'a gitme boşuna bence.
Performans konusunda bir sıkıntı yok dimi ?
Vallahi kartı ilk kez kullanıyorum nasıl anlayabilirim sıkıntı olup olmadığını ? Bir de sadece 85 derece değil zır zır ses çıkarıyor oyuna girince.Coil Whine olabilir tam anlayamadım.

Ses ekran kartının fanından mı geliyor ? 85 dereceye gelince fan hızı otomatikmen artıyordur tahminen.

- - - Güncellendi - - -

Nasıl bir dönüştürücü ?

Ses ekran kartının fanından mı geliyor ? 85 dereceye gelince fan hızı otomatikmen artıyordur tahminen.

- - - Güncellendi - - -

Hayır bir program ile fan hızını %100 e çektim tık yok.Ama fan hızını otomatiğe alıp bir oyuna girdiğim zaman zır zır ses çıkarıyor kart.

Hayır bir program ile fan hızını %100 e çektim tık yok.Ama fan hızını otomatiğe alıp bir oyuna girdiğim zaman zır zır ses çıkarıyor kart.
Oyun açıkken ve o ses geliyorken ekran kartının fanını durdur, ekran kartından geldiğinden emin ol. Ses gelecek olsa %100'de fazlasıyla gelirdi.

Eğer ekran kartı sıcaklığı ve ses seni ciddi anlamda tedirgin ediyorsa vakit kaybetmeyip kartı iade edebilirsiniz. Son günleriniz, 5 gün önce aldıysanız.
ASUS HD 7870 alırsınız mesela.

O kadar da gerekli değil ancak yerinizde olsam öyle yapardım, açıkça söylemek gerekirse.

- - - Güncellendi - - -

Bunu nereden temin edebilirim ? Güç kaynağımın içinden geliyor mu ?
Kasaptan alacak halin yok ya Her bilgisayarcıda bulunur.

Peki ses fan dan değil de kartın kendisinden geliyor olabilir mi ?

Hocam 2 kişiye birden yardım etmeye çalışıyorsunuz helal olsun. Bir de ben bunun adını ne diyeceğim ? Hani ne olarak istemem doğru olur ? Ayrıca montajı nasıldır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt + tab yaptığım gibi o ses gidiyor fanı 0'a getirmeme kalmıyor. Para ekleyemez ve Asus HD 7850 alırsam aralarında çok FPS farkı var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…