AMD FX X8 9370 ASUS GTX 760 DC2 Sistem

Hep 1920x1080p oynamak istiyorsan 2 sene sonra ekran kartı ve işlemciyi değiştirmen lazım tabi işlemci ile birlikte anakartta değişecek hazır anakartı değiştirmişken DDR 4 ram çıkacak onu al yeni ekran kartı boyutu kasaya uymaya bilir yeni kasada şart.
Ve sisteme doping yapayım derken yeni pc topladın :D

Hep 1920x1080p oynamak istiyorsan 2 sene sonra ekran kartı ve işlemciyi değiştirmen lazım tabi işlemci ile birlikte anakartta değişecek hazır anakartı değiştirmişken DDR 4 ram çıkacak onu al yeni ekran kartı boyutu kasaya uymaya bilir yeni kasada şart.
Napdın be kardeşim :D

- - - Güncellendi - - -

8350 + m5a97 r2.0 + Asus Gtx770 tavsiye ederim. Çok daha performanslı olur. Bütçe varsa mutlaka bir ssd ekleyin.
SSD ilerki zamanlarda alabilirim ancak bütçeyi zorlamak istemiyorum saol yorum için

Abartmışsın kardeşim 2 senede son model işlemci ve en son seri ekran kartı eskir mi? Anakartla kasayı da değiştirmişsin. 2 yılda bir sıfır bilgisayar toplayacaksak ohoo işimiz var.

Bu sistem sadece oyun için toplanıyorsa; işlemci ve anakarttan kısıp, ekran kartına yüklenmelisiniz.

İşlemci FX X8 9370 değil, FX X16 15.000 olsa da, sistemden elde edilecek maksimum frame sayısı, ekran kartının performansı ile doğru orantılıdır.

Daha iyi oyun oynamak için 9370'i alıyorsanız, bu tamamen israf olur.

Sistemin kaç yıl götüreceği göreceli bir kavramdır. 6 ay sonra çıkacak bir oyunun, GTX 760 performansı nasıl olur, bunu kimse bilemez.

Bu sistem sadece oyun için toplanıyorsa; işlemci ve anakarttan kısıp, ekran kartına yüklenmelisiniz.

İşlemci FX X8 9370 değil, FX X16 15.000 olsa da, sistemden elde edilecek maksimum frame sayısı, ekran kartının performansı ile doğru orantılıdır.

Daha iyi oyun oynamak için 9370'i alıyorsanız, bu tamamen israf olur.

Sistemin kaç yıl götüreceği göreceli bir kavramdır. 6 ay sonra çıkacak bir oyunun, GTX 760 performansı nasıl olur, bunu kimse bilemez.

Yorumun için teşekkür ederim fps tarzı oyunlarda performans istiyorum. bf 4 cs:go işlemci olarak 8350 almayı dusunuyorum oc yapıp 9370 performansı elde etmek istiyorum. Ekran kartı olarak da gtx 770 almayı planlıyorum.

Bu sistemi 05.10.13 tarihinde almayı planlıyorum şu olmamış dediğiniz bir şey var mı ? Onun yerine bu olabilir diyeceğiniz bütcem en fazla 2600 TL. Yorumlarınızı bekliyorum

Bu kasadaki güç kaynağı yeterli mi sizce 750w değeri yoksa 600w işimi gorur mu ? 300r ile arasında kaldım bu kasanın

FX-9370/9590 zaten aynı mimari dahilinde (Vishera) AMD'nin direk fabrika çıkışlı OC edilmiş işlemcisidir. FX-8350 alıp 4.5GHz de kullanmak da işine yarayabilir. 9370 ve üstü için minimum Sabertooth anakartı öneririm.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı