AMD FX X8 9370 oyun sistemi toplama

Kaynak için teşekkür ederim şu an inceliyorum :) Yazım hatasına gelirsek çok fazla yazım hatası bulamadım ki bulduklarımda cümlenin fazla uzamasıyla oluşan hatalar :) Fakat uyarın için teşekkür ederim :)

AMD sistem döndün i7 sisteme :D Dediğim gibi uzun süre dayanacak bir sistem istediğimden i7 4770k düşünüyorum şuan fakat ekran kartında hala kararsızım. NVIDIA GTX 780 Ti bana göre harika bir kart ama R9 290 fikirleri gelince tereddüte düştüm :/

FX-6300 ile R9 290 aldırıyoruz biz, i5-4670k yerine i7-4770k aldığınızda değişecek şey taş çatlasa 10 fps ki tek çekirdek kullanan işlemlerde i5-4670k daha çok performans alacaktır.

i5-4670k'nın zaten FX-9370'e fark attığını söylememe bile gerek yok sanırım.

Bütçe 5000 TL arkadaşlar [Klavye , mouse , ekran vb hariç] Ekstra durumlarda bütçe aşımı yapabilirim hala tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca RevoLand fikir sahibi olmamda çok yardımcı oldun teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı