Amd FX Yosemite 10.10.1 kurulum hatası

Kurdum. Yeniden başladı ama kuruluma devam edemiyorum.

Arkadaşlar aynı sisteme sahibiz. Sadece bende 8300 işlemci var. Kuruluma geçtik sonunda. Diski bölüntüledim 120 gb sdd var. 60 Windows için 60 da Mac için ayırdım. Sanırım sıkıntı oldu falan. Yazdı ama yeniden başlatınca PC' yi bölüntüleme ekranına geldim ve sorun yok gözüküyordu. Bende kurulumu başlattım 15 dk sonra kurulum bitti, restart attı. Kuruluma devam edemiyorum. Bölge falan seçenekleri var ya, oraya geçemiyorum. Beyaz bir ekran geliyor ve mause imleci var dönüyor sadece kalıyor öyle. npci=0x2000 USBBusFix=Yes komutlarını da denedim, GraphicEnabler=no komutlarını da. Aynı yerde takılıyor yardım edermisiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
/amd -v GraphicsEnabler=No npci=0x2000 bunu denedim hocam ben sistemi kurdum kurulum bitti ve yeniden başladı. HDD'den Bott ettim beyaz ekran geliyor ve yükleniyor imleci gönüyor sürekli 10 dk kadar bekledim herhangi bir şey gelmedi. Bu konum ayarlarını felan yaptığımız yere geliyoruz ya oraya gelmiyor.

Denedim hocam malesef aynı yerde takılıyor kalıyor. Bir de yukleme esnasında sıkıntı olma ihtimaline karşı tekrar yüklemek gbi bir hata yaptım. Bu seferde SSD diski bölüntüleme ve macos formatında biçimlendirme başarısız oldu diyor. Sonra panelden sdd diskim kayboluyor yeniden başlatınca ancak görebiliyorum bunun sebebi ne olabilir?

selamun aleykum arkadaşlar sonunda kordum yosemiteyi ama ekran kartını kuramadım bir türlü elimde 2 adet ekran kartı var zotac gts250 echo bununla masa ustune ulaşamıyorum ama ati radeon hd4330 ekran kartımla npci=0x2000 PCIRootUID=0 GraphicsEnabler kodlarıyla ulaşabiliyorum ama cok feci kasıyor driveri nasıl kurabilirim 2sinden birini kurmam kafidir

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı