AMD fx6300 tabanlı sistem

HsbYstp

Hectopat
Daha fazla  
[url=http://hizliresim.com/W2MRvq] [/URL]

Arkadaşlar sistemim bu fakat fiyati biraz daha 2350 TL civarina cekmemiz mumkunmu

Ve buna yakin laptop önerilerinin varmi ?

Ailemle sürekli tartışıyoruz laptop masaüstü konusunda ikna edemiyorum onlar teknoloji ilerliyor diyorlar her seferinde bu arada olmusmu. [url=http://hizliresim.com/QXr0Rv] [/url[/URL]

Tartışılır...En baba 3 yıl oyunları ULTRADA oynarsın.AMD alma derim ben, İNTEL al rahat et. AMD de çekirdek falan hikaye. İntel i3 4150 2 çekirdekle FX6300 ün hakkından geliyor.

Son düzenleme:
Buyurun dün kendi topladığım sistem. 1,880 tl tuttu. İşlemciyi i5 yapabilirsin bütçen yeter.
[ALINDI]i3 4150 - GTX 760- H81M- PLUS Sistem Toplandı

Intel alicaksamda i5 alirim i3 almak onun için sistem onerirmisiniz 2350 TL bütçe ortalama

Neden i5 alıyorsun ? AMD sisteme FX 6300 ü koyuyorsun fakat FX 6300 den iyi İ3'ü koymuyorsun. i5 olsa daha iyi olur fakat siz
[ALINDI]i3 4150 - GTX 760- H81M- PLUS Sistem Toplandı buna bakın, ekran kartını GTX770 yapın. Bütçe yeterse İ5 sığdırılabilir belki...

Bende Fx-6300 kullanıyorum anakartan seçtigim Performans modu ile 4.2 4.3 ghz kadar çıkıyo ki Aldıgım sogtucu Cooler Master modeli aklıma gelmedi .Ama ısınma vs yok

Bu sayede verdigin parya göre daha fazla performans alabilirsin.Ayrıca 4.2 ghz hıza sadece gerektıgınde çıkarak sana en iyi performasnısı sunuyo

Tartışılır...En baba 3 yıl oyunları ULTRADA oynarsın.AMD alma derim ben, İNTEL al rahat et. AMD de çekirdek falan hikaye. İntel i3 4150 3 çekirdekle FX6300 ün hakkından geliyor.

Amd nin ne kötülügünü hördunde alma diyosun aceba?

Amd işlemcilerde ısınma sorunu varmı ? | Technopat Sosyal

Birde şu konuyu okusanız.

Son düzenleme:
Bende Fx-6300 kullanıyorum anakartan seçtigim Performans modu ile 4.2 4.3 ghz kadar çıkıyo ki Aldıgım sogtucu Cooler Master modeli aklıma gelmedi .Ama ısınma vs yok

Bu sayede verdigin parya göre daha fazla performans alabilirsin.Ayrıca 4.2 ghz hıza sadece gerektıgınde çıkarak sana en iyi performasnısı sunuyo

O mesajlarda yıl 2012.! Şuan yıl 2014 Aradan geçen 2 yılda FX 6300 değer kaybetti.

Bir de bu mesaja bakınız. 2.ci sayfadaki Recep Baltaş'ın yorumuna. Ha bu arada yorumun tarihi 2014 :) ->i3 4130 vs FX-6300 ? | Sayfa 2 | Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı