Intel alicaksamda i5 alirim i3 almak onun için sistem onerirmisiniz 2350 TL bütçe ortalama
Tartışılır...En baba 3 yıl oyunları ULTRADA oynarsın.AMD alma derim ben, İNTEL al rahat et. AMD de çekirdek falan hikaye. İntel i3 4150 3 çekirdekle FX6300 ün hakkından geliyor.
Bende Fx-6300 kullanıyorum anakartan seçtigim Performans modu ile 4.2 4.3 ghz kadar çıkıyo ki Aldıgım sogtucu Cooler Master modeli aklıma gelmedi .Ama ısınma vs yok
Bu sayede verdigin parya göre daha fazla performans alabilirsin.Ayrıca 4.2 ghz hıza sadece gerektıgınde çıkarak sana en iyi performasnısı sunuyo
Amd nin ne kötülügünü hördunde alma diyosun aceba?
Amd işlemcilerde ısınma sorunu varmı ? | Technopat Sosyal
Birde şu konuyu okusanız.
Bende Fx-6300 kullanıyorum anakartan seçtigim Performans modu ile 4.2 4.3 ghz kadar çıkıyo ki Aldıgım sogtucu Cooler Master modeli aklıma gelmedi .Ama ısınma vs yok
Bu sayede verdigin parya göre daha fazla performans alabilirsin.Ayrıca 4.2 ghz hıza sadece gerektıgınde çıkarak sana en iyi performasnısı sunuyo
Amd nin ne kötülügünü hördunde alma diyosun aceba?
Amd işlemcilerde ısınma sorunu varmı ? | Technopat Sosyal
Birde şu konuyu okusanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.