AMD FX6300 Tam Performans Alamamak

MD Driver Autodetect sadece ekran kartı sürücüsünü taramaz. Diğer AMD bileşenlerini de tarar.
Ama sen deyince aklıma geldi AMD Driver Autodetect, AMD ekran kartı olmadan sürücü taramalarının hepsini yapamıyordu.
Bu yüzden Nvidia denetim masasını önce sonra bunu kurduruyorum.
Yoksa çakışma yapıyor.

DDU ile sürücünüzü kaldırın ardından sitesinden el ile indirip kurmayı deneyin. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Sürücüleri Yükle | NVIDIA
Söylediklerinizi yapıyorum ama sorun CPU'da gibi geliyor bana.

Dediğim yol yanlış yönlendirme olmuş. Boş verin o yöntemi.
Ekran kartı sürücünüzün yeni güncellemesi bugün çıktı. İndirmediyseniz onu indirin.
Sürücüleri Yükle | NVIDIA
İşlemci termal macununu yenileyin.

AMD Driver Autodetect sadece ekran kartı sürücüsünü taramaz. Diğer AMD bileşenlerini de tarar.
Ama sen deyince aklıma geldi AMD Driver Autodetect, AMD ekran kartı olmadan sürücü taramalarının hepsini yapamıyordu.
İndirmemiştim, arkadaşın dediği DDU ile sürücüleri kaldırdım. Şuan manuel şekilde driverı indiriyorum.
Termal macunu 4 gün önce sürdüm. Macunu sürmeden önce ise bilgisayarımı yüksek performansta CS 1.6 gibi eski bir oyunda bile bilgisayarım ısıdan kapanıyordu.

Ekran kartı driverını tekrar yükledim. Sorun devam ediyor.

RAM neden BIOS'ta 4 GB?
25086987_1627955520560755_277385012_o.jpg
Bellek bir yerde 4 GB bir yerde 12 GB gösteriyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

-----
25286085_1628779493811691_1285159828_o.jpg
Arkadaşlar bu sorunu almaya başladım. Acaba indirdiğim driver ile bir ilgisi olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı