AMD FX6300 ve HD 7870 Sistem Toplama

90 lira fark vermeme değer mi yani ? Bütçe sıkıntı zaten her şeyden az az kıstım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen beklediğin fps kac. BTF4 performasn kartı alamdıkça yüksek performans alamazsın.. Nvidia da 780 Amd ise r9 290 ekran kartları.. Önerilenler bu kartlar.

Takılmadan oynamak yeterli fps takıntım yok, kasılmadan akıcı bir biçimde oynasın yeterli.

R9 270X, 4FPS daha iyi almış görünüyor. Ama burada i7-4770K kullanılmış, sen FX-6300 kullanacağın için 30-35FPS civarlarında oynarsın sanırım oyunu 7870'de.

bf4_1920_1080.gif

Yani mantıklı mı 90 lira farka ? 7870 'i 90 lira almak mı mantıklı, r9 270x i 90 lira pahalı mı almqk mantıklı ?

takılmadan oynamak yeterli fps takıntım yok, kasılmadan akıcı bir biçimde oynasın yeterli[/QUO
Full HD de biraz zor acıkacası takılamdan oynatması işlemcin cok yuksek değil ekrankartının hangi işlemci ile caliştıgıda önemli..

270 x tabiki cekirdek hızları daha hızlı ve güncel bir kart olduğu için..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı