RX570'li sistem alsan daha iyi olmaz mı?
Hocam oyun için kullanmayacağım aslına bakılırsa daha çok ortalama bir hız ve aynı ortalama öyle fazla yüksek bir performans istemeyen uygulamalar için kullanacağım. İnternetten video izleyeceğim aynı zamanda birkaç uygulama çalıştırdığımda beni üzmeyecek bir şey arıyorum.Almak için soruyorsanız FX işlemcili bir sistem alınmaz. Çok kötü işlemciler. Çok fazla güç harcayıp çok az iş yapıyorlar. Intel ile karşılaştırırsak 4. nesil i5 bile daha iyi performans verecektir.
Yine dediğim gibi 4. nesil intel sistemler her açıdan daha iyi performans verecektir. Bütçe ne kadar? Eğer bütçe el verirse Ryzen 5 APU lu sistemlere yönelmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır.Hocam oyun için kullanmayacağım aslına bakılırsa daha çok ortalama bir hız ve aynı ortalama öyle fazla yüksek bir performans istemeyen uygulamalar için kullanacağım. İnternetten video izleyeceğim aynı zamanda birkaç uygulama çalıştırdığımda beni üzmeyecek bir şey arıyorum.
bütçe düşük işte hocam 6500 alabiliyorum bu sistemiYine dediğim gibi 4. nesil intel sistemler her açıdan daha iyi performans verecektir. Bütçe ne kadar? Eğer bütçe el verirse Ryzen 5 APU lu sistemlere yönelmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.