AMD FX9370 İşlemci İçin Anakart Önerisi

enesercn

Hectopat
Merhabalar forumda açtıgım konularda fps drop yasadıgımı bununda anakart kaynaklı olabileceğini söylediler. İşlemcim 220 W CPU destegi istiyor. Su an kullandıgım anakart ise -MSI 970A SLI Krait Edition- 990FX bir anakarta geçmemi söylediler .Bir araştırma yaptım ve bu anakarta ulaştım. Bu anakart nasıl olur çalıştırır mı? İyi sonuclar alır mıyım? Ve su an kullandıgımdan kötü bir yanı var mı? Açıklarsanız sevinirim.
Buyrun : MSI 990FXA GD65 AMD 990FX AM3+ DDR3 Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar forumda açtıgım konularda fps drop yasadıgımı bununda anakart kaynaklı olabileceğini söylediler. İşlemcim 220 W CPU destegi istiyor. Su an kullandıgım anakart ise -MSI 970A SLI Krait Edition- 990FX bir anakarta geçmemi söylediler .Bir araştırma yaptım ve bu anakarta ulaştım. Bu anakart nasıl olur çalıştırır mı? İyi sonuclar alır mıyım? Ve su an kullandıgımdan kötü bir yanı var mı? Açıklarsanız sevinirim.
Buyrun : MSI 990FXA GD65 AMD 990FX AM3+ DDR3 Anakart

Mevcut anakartınız 200W üzeri işlemcileri desteklemiyor. Ayrıca anakartınız FX 9370'de desteklemiyor. En iyi performans için anakart tarafından desteklenen işlemcileri kullanın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı