AMD Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti

nopatich

Hectopat
ekran kartı hatası 2.jpg

Merhabalar, böyle bir hata alıyorum. Önce siyah bir ekran geliyor ve durumdan kurtulursa bu hatayı alıyorum. Kurtulamaz ise reset atmak zorunda kalıyorum. Bilgisayarı 1 ay önce topladım. Ekran kartım powercolor radeon R9 285 turbo duo. Araştırdım microsoftun bir programı var benim adıma düzelt adı altında "support.microsoft.com: Windows 7 veya Windows Vista'da "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası" Bir de
youtube da regedit'ten trdDelay'ı denedim ama olmadı. Şu an sıklaştı her 10 dakikada bir bu hatandan kurtulamayarak siyah ekran veriyor. Aranızda bilen var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Display Driver Uninstaller ile driveri silip, en güncel sürümü baştan yükleyin. Ben ekran kartına haddinden fazla o.c yaparken böyle bir uyarı çıkmıştı. O.c varsa kaldırın. Win 7 ise, 8.1 yükleyin.

Bu sorunun ekran kartından gibi gözüksede birden çok sebebi olabilir. Bazı insanlar power yetmediği için ekran kartının kendini kapattığını söylüyor. Ekran kartının sürücüsünü sorun çözülene kadar bir önceki driveri kurarak halledende var. Bu sorunu bende yaşıyordum. Gtx 560 kartım vardı. Garantisi bitmişti. Bende Gtx 770 aldım fakat onda da aynı sorunu yaşadım. M5A97 anakartımın biosunu güncellediğimden beri sorun yaşamıyorum.

Bu sorunun ekran kartından gibi gözüksede birden çok sebebi olabilir. Bazı insanlar power yetmediği için ekran kartının kendini kapattığını söylüyor. Ekran kartının sürücüsünü sorun çözülene kadar bir önceki driveri kurarak halledende var. Bu sorunu bende yaşıyordum. Gtx 560 kartım vardı. Garantisi bitmişti. Bende Gtx 770 aldım fakat onda da aynı sorunu yaşadım. M5A97 anakartımın biosunu güncellediğimden beri sorun yaşamıyorum.
Şöyle birşey var, oyundayken falan asla gitmiyor ekran. Genellikle Facebook veya herhangi bir sitede video izlerken oluyor.

[Çözüm] VIDEO TDR FAILURE, VIDEO TDR TIMEOUT DETECTED Mavi Ekran | Technopat Sosyal
Default'a alıp tamamlayın. Şu konuyu kontrol edip dosya varsa paylaşın;
Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal

Bunları yaptıktan sonra hala devam ediyorsa ekran kartında oc varsa kaldırın. Ardından denetim masasında AMD'ye ait ne varsa kaldırın. DDU ile AMD seçip kaldırın. Güncel OMEGA sürüsücünü tekrar indirip kurun.
Hocam default da desem bunu diyor, apply desem de bunu diyor. 4 kere reset attım hepsini dedikten sonra şimdi şeyi atacağım sana hocam minidump.

[Çözüm] VIDEO TDR FAILURE, VIDEO TDR TIMEOUT DETECTED Mavi Ekran | Technopat Sosyal
Default'a alıp tamamlayın. Şu konuyu kontrol edip dosya varsa paylaşın;
Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal

Bunları yaptıktan sonra hala devam ediyorsa ekran kartında oc varsa kaldırın. Ardından denetim masasında AMD'ye ait ne varsa kaldırın. DDU ile AMD seçip kaldırın. Güncel OMEGA sürüsücünü tekrar indirip kurun.
Hocam bende minidump klasörü yok.

wt.jpg

def.jpg

Hocam bende minidump klasörü yok.
Yoksa mavi ekran almamış veya temizlik araçları ile silmiş olabilirsin.
Hocam default da desem bunu diyor, apply desem de bunu diyor.
Zaten default dedikten sonra apply tıklamazsan işleme alınmaz. Sen hepsini tek tek yapıyorsan doğru yapmıyorsun.
Sürücüleri dediğim şekilde silip güncel olanı yükleyin. Ayrıca kurallara uymazsanız banlanacaksınız haberiniz olsun.

Şöyle birşey var, oyundayken falan asla gitmiyor ekran. Genellikle Facebook veya herhangi bir sitede video izlerken oluyor.
Benim sorunumda aynısıydı. Genelde Mozilla ile müzik dinlerken başıma geliyordu. Bazende face'de takılırken. Bios güncellemenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı