AMD GPU sorunları genel mi?

• Konuyu başlatan 282649
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.472
AMD ekran kartları ile yaşadığım tek sorun yüksek Hz monitör kullanıldığı zaman boşta VRAM saat hızının yüksek olması. Bu yüzden boşta tükettiği elektrik ve sıcaklık değeri artıyor.

RX 570'i 1,5 sene sıkıntısız kullandım. Şu anda RTX 2070 kullanıyorum. NVIDIA'da DLSS vs. çok beğendim. Genelde çok oynadığım bir oyunda önceden 45-50 FPS alırken, DLSS ile 144 FPS üstüne çıkabiliyor kolayca. Görüntü de gayet güzel.

Onun dışında, tak unut kartı. Benim cihaz laptop aslında ama anladığım kadarıyla böyle.

Bilerek isteyerek AMD sistem kurdum, yıllarca Intel markasını kullandıktan sonra 10 yıllık süreçte 20'ye yakın ekran kartı ve işlemci deneyimim oldu bu süreçte fanını Boy'unu geç kardeşim AMD gerçekçi bir amalelliktir. Yok sürücü sorunları halloldu mükemmel süper, yalan dolan RX 570 ile sapıtan işlemcim RX 5500 XT ile monitörün tüplü TV gibi kendini kaybedip reset yemesi şimdi suçu atarlar hemen PSU hafif yok kardeşim aynı PSU 1660 Ti 1070'i yi öpüp koynuna koyuyordu her gece şimdi de son kez 3. AMD rezaleten RX 6600XT , stabil değil droplar çok fazla ASUS TUF PSU gen 4 M.2 Ryzen 5 5600 4.0 PCI-e B550 anakart güncel BIOS temiz kurulum nafile.
Şöyle Türk kahvemi ocaktan alıp tüttüre tüttüre içerken Intel ekran kartımı takıp canavarca oyuna dalmak nerede hep eskilerde kaldı. Şimdi tek derdim sistemi yarı fiyatına savıp Intel sistemimle AMD sistemi öven yotuberleri göbeğimi kaşıyarak izlemek ve boş boş sırıtmak.

Bende RX 5600 XT var, sorunsuz kullanıyorum. Tabi, 5600 XT genel olarak bile AMD'nin en sorunsuz kartlarından biri diye biliyorum, ama driverlarla yaşadığım tek sorun güncelleyince driverı çözülmüştü.

Bilerek isteyerek AMD sistem kurdum, yıllarca Intel markasını kullandıktan sonra 10 yıllık süreçte 20'ye yakın ekran kartı ve işlemci deneyimim oldu bu süreçte fanını Boy'unu geç kardeşim AMD gerçekçi bir amalelliktir. Yok sürücü sorunları halloldu mükemmel süper, yalan dolan RX 570 ile sapıtan işlemcim RX 5500 XT ile monitörün tüplü TV gibi kendini kaybedip reset yemesi şimdi suçu atarlar hemen PSU hafif yok kardeşim aynı PSU 1660 Ti 1070'i yi öpüp koynuna koyuyordu her gece şimdi de son kez 3. AMD rezaleten RX 6600XT, stabil değil droplar çok fazla ASUS TUF PSU gen 4 M.2 Ryzen 5 5600 4.0 PCI-e B550 anakart güncel BIOS temiz kurulum nafile.
Şöyle Türk kahvemi ocaktan alıp tüttüre tüttüre içerken Intel ekran kartımı takıp canavarca oyuna dalmak nerede hep eskilerde kaldı. Şimdi tek derdim sistemi yarı fiyatına savıp Intel sistemimle AMD sistemi öven yotuberleri göbeğimi kaşıyarak izlemek ve boş boş sırıtmak.

Bu arada kartta sorun yok DDU, BIOS sıfırlama temiz kurulum ve eski Driver'dan oluşan super anti AMD dörtlemesi ile düzeldi. Ancak onlarca video izleyerek ve sayfalarca makale okuyarak prof olup kafayı kıracaksam nerede kaldı zevk alması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı