AMD GPU'lar ile render işleri (3D, video vb) yapılabilir mi, sürücü sıkıntıları çıkıyor mu?
RTX 3060 ile RX 6650 XT arasında kaldım, RX tabii ki daha güçlü ama renderda hep RTX serisini tavsiye ediyorlar.neden yapamasın tabiki de yapar hiç bir sorunda çıkarmaz, millet hala RX 6900 XT ile kütür kütür render alıp animasyon işleriyle uğraşıyor illa her şey RTX 3090 ya da 4090 dan ibaret değil .
Hocam peki 1k daha fazla ödeyip 12 GB modeli almak mı, 8 GB modeli almak mı?3060 al derim. AMD sürücüleri cidden sıkıntılı.
uber profesyonel işler ile uğraşmayacaksanız iki kartta sizi üzmez şunun da farkındasınız RTX 3060 RX 6650 XT den güçsüz bir kart ,ama illa ben Render alırım arada benim için saniyeler önemlidir diyorsan RTX 3060 al, fakat bu kart iş için tasarlanmış kart değil bunun için 3090 ve 4090 gibi kartlar alınabilir ,dediğim gibi prof değilsen iki kartta işini rahat görür .RTX 3060 ile RX 6650 XT arasında kaldım, RX tabii ki daha güçlü ama renderda hep RTX serisini tavsiye ediyorlar.
Ne hikmettir bende işlemci ısınıyor diye wattman alıyordum kaliteli bir soğutucuya geçtim 6-7 aydır almadım burada kaliteli PSU kullanmakta iyi oluyor.5 aydır 6600 kullanıyorum bir tane bile hata almadım. Yine de söz konusu render ise Nvidia tarafına yönelin.
Watmann hatasının tek sebebi ekran kartları değildir. Diğer bileşenler yüzünden de alınıyor olabilir. Kullanıcılar bilmediği için çoğu zaman tek suçu AMD tarafına yüklüyor.uber profesyonel işler ile uğraşmayacaksanız iki kartta sizi üzmez şunun da farkındasınız RTX 3060 RX 6650 XT den güçsüz bir kart ,ama illa ben Render alırım arada benim için saniyeler önemlidir diyorsan RTX 3060 al, fakat bu kart iş için tasarlanmış kart değil bunun için 3090 ve 4090 gibi kartlar alınabilir ,dediğim gibi prof değilsen iki kartta işini rahat görür .
Ne hikmettir bende işlemci ısınıyor diye wattman alıyordum kaliteli bir soğutucuya geçtim 6-7 aydır almadım burada kaliteli PSU kullanmakta iyi oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.