AMD GPU'larda sürücü sıkıntısı var mı?

@e_emirhann bilmiyorsan yorum yapma. Şunu yapmak zor olmamalı, bir bitmedi şu fanboyluğunuz! Müzeden kalma kartı kullanıp RX 6650 XT'ye laf ediyorsun, sonra da NVIDIA daha güçlü diyorsun. O hâlde ben de RX 6650 XT'yi baz alarak NVIDIA'nın GTX 1050 kartı için güçsüz diyeyim. Böyle genelleme yapmak sence ne kadar mantıklı? Kafanı çalıştır az.

Ha hocam benim ağzımdan RX 6650'e karşı bir söz çıkmadı bende AMD kullanıcısıyım kendi kullandığınız kartın en iyi olduğu tanısını bırakın artık AMD'nin tek iyi yanı fiyatına göre iyi performans vermesi ama şunu aklınıza sokun artık piyasadaki en iyisi değil!

Saniyeler benim için çok önemli değil, amatör olarak render işleri yapmak istiyorum. Programlar çökmeye meyilli değilse, sürücüler sağlamsa AMD alırım
Dediğim gibi istikrarlı bir sistemin ve kaliteli bir PSU sahibiysen kesinlikle AMD öneririm F/P konusunda iyi

@e_emirhann R7 200 Series kullandığınızı, sürekli çöktüğünü ve bu sebepten tercihinizin NVIDIA olduğunu belirttiniz. Konu sahibini neden yanlış yönlendiriyorsunuz o hâlde? Arada neredeyse en az 10 yıllık fark olan iki karttan bahsediyoruz ve bu iki kartı baz alarak çıkarımda bulunuyorsun. Neyse sana daha da yorum yazmayacağım, bir dahakine yorum yaparken de güncel kartlar arasında kıyas et.

@e_emirhann R7 200 Series kullandığınızı, sürekli çöktüğünü ve bu sebepten tercihinizin NVIDIA olduğunu belirttiniz. Konu sahibini neden yanlış yönlendiriyorsunuz o hâlde? Arada neredeyse en az 10 yıllık fark olan iki karttan bahsediyoruz ve bu iki kartı baz alarak çıkarımda bulunuyorsun. Neyse sana daha da yorum yazmayacağım, bir dahakine yorum yaparken de güncel kartlar arasında kıyas et.
Konuyu Uzatmadığın İçin Sağol

Arkadaşlar sene 2023 çok kasmayın AMD de de NVİDİA artık bu işleri aştı tabi AMD biraz daha hassas ama istikrarlı bir sistemde her türlü çalışıyor AMD kartlar yüksek frekansta çalıştığı için ufak tefek voltaj oynamaları sistemi korumaya aldırıyor kaliteli bir PSU alın keyfinize bakın .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı