AMD Güncelleme Hatası

Merhaba, AMD'nin 20.1.12 sürümünü ilk olarak güncellemek istedim.
Sonra hata alınca 19.12.2 sürümünü güncellemek istedim gene aynı hatayı aldım hata ise şudur; ''Yükleme için belirtilin dizinde erişim kısıtlamaları olduğundan Radeon Softare yükleme işlemine devam edilemiyor.'' Hiç sıkıntı olmadan hep güncellerdim ilk defa böyle bir hata alıyorum hiç bir şeyinin izninide engellemedim ne yapacağım?

Madem öyle hem bilgi güvenliği açısından hem de sürücünün daha rahat kurulması açısından temiz kurulum yapın. Sürücüleri önceden indirin ve Windows'a sürücü kurdurtmayın.
Şuan sistem SSD'de o yüzden SSD sıfırlamayacağım.
R7 240 ekran kartımı takıp satacağım PC'Yİ 500GB HDD ile SSD'yi ise yeni sistemde kullanacağım, işin özü yani SSD'de olduğu için mecbur bu hatayı çözmem lazım.

Şuan sistem SSD'de o yüzden SSD sıfırlamayacağım.
R7 240 ekran kartımı takıp satacağım PC'Yİ 500GB HDD ile SSD'yi ise yeni sistemde kullanacağım, işin özü yani SSD'de olduğu için mecbur bu hatayı çözmem lazım.
Sistem sıfırlayarak çözebilirsin. Ben bu şekilde çözdüm.

Bence 1TB HDD al. Tabiki son karar senin.

DDU ile sürücü kaldırırken herhangi bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam.
Bir problem olursa program otomatik olarak "Sistem Geri Yükleme Noktası" oluşturuyor zaten bu şekilde tekrar geri dönebilirsiniz.
Ancak sürücüyü kaldırmadan önce otomatik olarak sürücü yüklemeyi engelleme ile ilgili olan kutucuğu işaretlemenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı