AMD HD7870 GTA 4 Ultra Full HD Test

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 4.042
Sistem: 3. nesil i5 işlemci (Tam modeli hatırlamıyorum. :D)
Bellek: 8gb 1600MHz CL9 Ram
Ekran Kartı: Sapphire HD7870

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İndirmek uzun sürüyor olan varsa paylaşsa güzel olurdu aslında ama neyse :) Sen maksimum kaç fps aldın bu oyunda ?

İndirmek uzun sürüyor olan varsa paylaşsa güzel olurdu aslında ama neyse :) Sen maksimum kaç fps aldın bu oyunda ?
Dikkat etmedim ancak tahminim 80'in üstünde almışımdır. Ara ara olan fps düşmelerinin sebebi hakkındaki düşüncem, bazı bölgelerde gündüz gölgeleri devreye giriyor. Ondan diye düşünüyorum.

Anladım şunun için sordum benim kullandığım kartla hemen hemen aynı biraz mimari değişik acaba fark eder mi ? etmez mi ? denemek lazım dediğin gibi :)

Zaten oynuyoruz. :D Ancak Cod Ghosts'ta bir problem var gibi. Ayarlar hep normalde. Yükseltip kaydediyorum ayarlara giriyorum yine aynı. Ayrıca o ayarlarda 35-40 fps alıyoruz. Hani sanki Crysis 3 grafikleri var da bize böyle yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı