AMD HD7870 GTA 4 Ultra Full HD Test

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 4.054
İndirmek uzun sürüyor olan varsa paylaşsa güzel olurdu aslında ama neyse Sen maksimum kaç fps aldın bu oyunda ?

İndirmek uzun sürüyor olan varsa paylaşsa güzel olurdu aslında ama neyse Sen maksimum kaç fps aldın bu oyunda ?
Dikkat etmedim ancak tahminim 80'in üstünde almışımdır. Ara ara olan fps düşmelerinin sebebi hakkındaki düşüncem, bazı bölgelerde gündüz gölgeleri devreye giriyor. Ondan diye düşünüyorum.

Anladım şunun için sordum benim kullandığım kartla hemen hemen aynı biraz mimari değişik acaba fark eder mi ? etmez mi ? denemek lazım dediğin gibi

Senin Kart'ın 7870'den daha çok performans verir. Aşağı kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistem birebir fakat benim Sapphire 1 gb 256 bit amd hd 7850 Battlefield 4 ultra oynayabiliyorum. Sende oynarsin.

Zaten oynuyoruz. Ancak Cod Ghosts'ta bir problem var gibi. Ayarlar hep normalde. Yükseltip kaydediyorum ayarlara giriyorum yine aynı. Ayrıca o ayarlarda 35-40 fps alıyoruz. Hani sanki Crysis 3 grafikleri var da bize böyle yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…