oTToman16
Centipat
Bence konu kapanmıştır hocamO arkadaşın mesajını görmek için göz ardı listemde gezindim.
Tabii ki de böyle bir şey demedim.
Şahsıma atılan bir iftiradan başka bir şey değil dediği şey.
Bence konu kapanmıştır hocamO arkadaşın mesajını görmek için göz ardı listemde gezindim.
Tabii ki de böyle bir şey demedim.
Şahsıma atılan bir iftiradan başka bir şey değil dediği şey.
Aha anakartım en iyisiymişB550 Aorus Master:
![]()
Gigabyte B550 Aorus Master AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550 Aorus Master AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550 Aorus Master AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.640,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Motherboard VRM Tier List v2 (currently AMD only)
Credit to: @LukeSavenije The following list is based on facts, ranked on power delivery and known problems. The list will include boards that support CPU overclocking available at retail from different brands. There are still differences in performance among boards of the same tier. As a result, ...linustechtips.com
Rehber: B550 Anakart tavsiyesi
Çok nitelikli ve detaylı bir rehber değil, sadece fiyatı bütçenize uygun olabilecek ve Ryzen 5.nesil sistem toplayacak arkadaşlara tavsiye edebileceğim anakartları B550 söyleyeceğim. bütçe 1000-1500 TL aralığındaysa: MSI B550 PRO-VDH Wi-Fi: MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi : Tier C MSI Mag B550M...www.technopat.net
Hocam bayağı gecikmelide olsa anakartımı ancak deneme fırsatı bulabildim çünkü ilk aşamada işlemciyle ilgili problemler yaşadım. Anakart gayet güzel ve güvenlikli, hız konusunda ve soğutma konusunda henüz bir problem yaşamadım, m2 SSD ve SATA SSD takılı ayrıca Harddisk'de takılı, hiçbir problem yaşatmadı. OC modunda hiç kullanmadım ama Bios'da ramlerden birini veya işlemciyi gameboost moduna otomatik olarak alabiliyorsun. Flashback özelliği sayesinde işlemci uyuşmazlığı olsa bile(benim ryzen 5 3600'ü kendiliğinden tanıdı) güncelleyebilirsin.Üstadım. Paylaşımlarını bekliyorum bende bu kartı çok araştırdım. Çok iyi olur paylaşırsan. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.