AMD IIX4 641 Quad tabanlı sistem macOS kurulumu

narcos44

Hectopat
Yer
kahramanmaraş
Arkadaşlar benin sıkıntım AMD IIX4 641 Quad Core 2.80 GHz işlemci, 8 GB DDR3 RAM FM2 anakart, 120 SSD orta seviye 1 GB ekran kartı ve macOS'un hiçbir sürümünü kuramadım işin ilginç tarafı bazı anlatımlar var AMD ile ilgili ya konu kapanmış ya da linkler ölmüş var mı, yardımcı olabilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam model bilgileri hocam. En random seed de kaldım BIOS'ta.
  • 32nm AMD A-serisi/E2-serisi Soket FM1 işlemci desteği
  • İşlemci içine entegre edilmiş geliştirilmiş AMD Radeon HD 65xx/64xx/63xx grafik (DX11)
  • Dahili USB 2.0 ve RAID 0,1,10 destekli SATA2 ara yüzler
  • AMD Dual Grafik teknolojisi desteği ile 1 adet PCI-E 2.0 ara yüz
  • Full HD Görüntü desteği için tümleşik DVI/D-sub bağlantı noktaları
  • 3 TB HDD desteği için patentli DualBIOS desteği ile Hibrid EFI Teknolojisi
  • All new GIGABYTE Ultra Durable 4 Classic with high quality components designed
Tabi hocam gerek yok diyorsanız uğraşmayayım biraz macera olsun istemiştim kullanım dan ziyade bilirsiniz. Bazı insanlar sever bilgi edinmeyi kendini geliştirmeyi. Random seed de aldığım sizin ISO'nuz
kealOSHighSierra10136KemalALKIN.raw daha fazla meceraya gerek yok diyosanız devam etmeyeyim saygılar.

Peki hocam teşekkürler.
kemal hocam şu videoyu denedim ekran kartımın fake id sinde den galiba devam etmiyor benim ki kullanım dan cok takipcilerime video cekicem yardımca olursan cok sevinirim tabiki burda videoyu ceken sistemi yüksek benim ki gibi efi degil uefi ve her türlü sistemi yüksek bana macosun benim pc de acabilecegim bi sistem konusun da yardımcı olursan sevinirim ihtimal varsa tabi sürüm fark etmez bi video içinde sistemi degiştirmek istemiyorum bana yetiyor burda fiat parca almak mühüm degil bu sistemle nasıl bi yol izlemel lazım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı