Forum resmen AMD fanboyu dolmuş ya. Arkadaşlar sizde sorun yoksa geri kalan x milyon kişide de sorun yok diye bir kavram mantıksız. Lütfen kendinize gelin.
Ben de AMD Ryzen 7 4800H kullanıcısıyım. Dahili qrafik kartı var. Laptop. Alalalı neredeyse 2 yıl oldu. Ekran kartı sürücüsünün stabil sürümünü göremedim. Her sürümde sorun çıkıyor. Ha yanlış anlaşılma olmasın. Yalnız bir defa stabil sürüme denk geldim. Hangisiydi hatırlamıyorum. Ondan sonra hep sürüceleri güncellediğimde garip-garip sorunlar yaşıyorum. Bıktım ben de artık. Laptopda harici ekran kartı Nvidia Rtx 2060 var. Bir kere sorununu görmedim.
AMD sürücü tarafında rezalet bana göre. Donanımlarını severim. Sürücüleri düzeldi diyorlar, ama bence şu an kötünün iyisi durumunda. İyi değil. Bir sonrakı laptopumda sırf bu sürücü sorunlarından dolayı İntel alacağım. Isınırsa fazla ısınsın, fazla elektrik kullansın, ama sürücüler yüzünden sinir geçirmek istemiyorum. DDU felan işe yaramıyor. Driver-lar stabil yapılmıyorsa kaç kere, hangi programla silip yazdığın önemsiz oluyor.