AMD ikinci kez pişmanlık oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Daha önceden bir AMD ekran kartı almıştım saçma sapan hataları stabilite dertleri bitmeyen bir kart idi. 1660 Super ekran kartımı sattım ve 3050 ila 6600 ekran kartları arasında kalmıştım. Birçok arkadaş 6600 al çok daha iyi pişman olmazsın vs dedi. Sevgili kardeşim inan sözünü dinlediğime o kadar pişmanım ki... Bir Call of Duty oynayayım dedim kamerayı ne yöne çevirsem drop ekrana hangi düşman gelse drop... Warzone açıyorum sağa sola çeviriyorum drop drop Allah drop... Bu arada işlemci Ryzen 5 3600 darboğaz yapmasın diye de 2K da oynuyorum... Bilgisayara format attım yok driveri temiz kurdum yok... 1660 Super de bir gram yaşamadığım sorunları bu Allah'ın belası kart ile yaşıyorum... Artık yemin ettim bundan sonra AMD ekran kartı yok... Bitti benim gözümde artık bir kibrit kadar değeri yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu çözdüğünüz zaman görüşmek üzere diyeyim ve çekileyim.

Ben de sabah kalktığımda bütün yorumlara baktım, 1-2 kişi yardımcı olmaya çalışmış, onun dışında herkes bir fanboyluk peşinde koşmuş maalesef.
Hocam çünkü koyduğunuz başlık ve yazdığınız metin yardım içerikli değil. Tartışmaya açık bir konu yazmışsınız ve doğal olarak tartışma çıkmış.
AMD'nin yazılımsal olarak kötü olduğu tüm dünya tarafından bilinmesine rağmen savunmak da garip.

Bence bu konu kilitlenmeli artık.
Savaş ortamı gibi oldu, herkesin bir tarafı var ve herkes düşman oldu.

@Gökhan Şenak konunun tamamını okumadım o yüzden belittiyseniz kusura bakmayın. Eğer ki Windows 11 de iseniz Windows 10'a geçin. AMD işlemci veya ekran kartları Windows 11 de sorun yaratıyor.

Sorunu çözdüğünüz zaman görüşmek üzere diyeyim ve çekileyim.

Benim kesin olmayan tahminim konu sahibinin PCIe 4.0 x8 veri yolu PCIe 3.0 anakartın yoğun VRAM ve RAM kullanımına takılmış olabileceği ihtimali. Oyuna bakıyorum 8 GB VRAM 16 GB RAM kullanımı havalarda uçuşuyor bu da o iki veri yolunun birbiriyle ilişkisi bakımından riskli. Geçenlerde FH5 oynarken yoğun VRAM kullanımında sorun yaşayan birisini S.A.M ile kurtarmıştık. VRAM'in 5-6 GB seviyelerinde takıldığı oyunlarda da denemeler yaptırırım kendisine. Önce BIOS, S.A.M, Chipset driver aradan çıkaralım bakalım ne olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…