AMD ile alakalı sorununuz var mı?

hdreizcehennemi

Hectopat
Benim fark ettiğim şey ben hiç sorun yaşamamış olsam da ciddi bir kesimin AMD ile alakalı sorun yaşadıkları. Bu konuyu açmaktaki amacım eğer oylama anlamlı bir sayıya ulaşırsa bunu bir grafik tablosuna dökerek bir istatistiki bir veri oluşturmak. Eğer belirli sayıya ulaşırsak bunun hakkında bir tablo oluşturacak ve buraya yollayacağım. Aynı zamanda çözümünü bildiğim soruları diğer kullanıcılarla beraber paylaşacağım. Veri tablosunu da AMD'ye sunarak sonraki aşamalarda bu sorunların çözülmesi için veri sağlamış olacağım. O yüzden herkes lütfen yaşadığı sorunları mesaj yollayarak paylaşsın çözümlerini bilenler de yanıtlasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oha Pardom hocam. 4.1 GHz’de mi kullanıyorsun.

Geçmişte HD7850 kartım vardı performansı memnundum ama sora sürücü ile ilgili yazılımsal sorunlar oldu garantiye gönderdim değişim vermişlerdi.
Dediğim gibi o dönemde performansından çok memnundum.

İşte anlamak zor. 750 Ti alan bazı kesim daha az güç tükettiği için aldı. Halbuki o kartı alanların %99'undan fazlası normal oyun oynamak için aldı ofis işletmiyor. Ve faturaya gerçekten kayda değer yansımadığını hiç kimse anlamıyor malesef.

Şuan da aklıma geldi keşke bir de sorun vardı, seçeneği yapsaydım... 250 kişiye gelmesini bekliyorum bu arada. Hortlatmamın sebebi o.
En son 5700XT kullananların yorumlarını da alayım bundan sonra konuyu işleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…