AMD ile alakalı sorununuz var mı?

hdreizcehennemi

Hectopat
Benim fark ettiğim şey ben hiç sorun yaşamamış olsam da ciddi bir kesimin AMD ile alakalı sorun yaşadıkları. Bu konuyu açmaktaki amacım eğer oylama anlamlı bir sayıya ulaşırsa bunu bir grafik tablosuna dökerek bir istatistiki bir veri oluşturmak. Eğer belirli sayıya ulaşırsak bunun hakkında bir tablo oluşturacak ve buraya yollayacağım. Aynı zamanda çözümünü bildiğim soruları diğer kullanıcılarla beraber paylaşacağım. Veri tablosunu da AMD'ye sunarak sonraki aşamalarda bu sorunların çözülmesi için veri sağlamış olacağım. O yüzden herkes lütfen yaşadığı sorunları mesaj yollayarak paylaşsın çözümlerini bilenler de yanıtlasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok soğutucuyla 1 GHz hız aşırtmalı R3 1200 kullanıyorum, sıfır sıkıntı. Ön yargı falan yok bilgisayarın ne olduğunu bilmeyen bile ucuz diye AMD alıyor sonra buraya gelip "işlemci soğutucusu kasaya sığmıyor diye takmadım AMD işlemcim ısınıyor" konu açıyorlar. Forumda açılan AMD konularının %90'ı ya bilgisizlik ya da araştırmamazlıktan kaynaklanıyor önce gidip bi araştır çözemezsen buradan yardım iste mantığı yerleşmemiş kafalarına.
Oha 😂 Pardom hocam. 4.1 GHz’de mi kullanıyorsun.

AMD önyargısını anlayamıyorum hem ucuz hem de F/P ürünü kartlar işlemciler tasarlıyorlar ama NVIDIA adamların vazgeçilmezi oluyor.
GTX 750 Ti çıktığı zaman R7 265 Ondan daha iyi idi fakat sırf NVIDIA diye GTX 750 Ti aldılar ya size bırakıyorum.
İşte anlamak zor. 750 Ti alan bazı kesim daha az güç tükettiği için aldı. Halbuki o kartı alanların %99'undan fazlası normal oyun oynamak için aldı ofis işletmiyor. Ve faturaya gerçekten kayda değer yansımadığını hiç kimse anlamıyor malesef.

Şuan da aklıma geldi keşke bir de sorun vardı, seçeneği yapsaydım... 250 kişiye gelmesini bekliyorum bu arada. Hortlatmamın sebebi o.
En son 5700XT kullananların yorumlarını da alayım bundan sonra konuyu işleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı