AMD ile alakalı sorununuz var mı?

hdreizcehennemi

Hectopat
Benim fark ettiğim şey ben hiç sorun yaşamamış olsam da ciddi bir kesimin AMD ile alakalı sorun yaşadıkları. Bu konuyu açmaktaki amacım eğer oylama anlamlı bir sayıya ulaşırsa bunu bir grafik tablosuna dökerek bir istatistiki bir veri oluşturmak. Eğer belirli sayıya ulaşırsak bunun hakkında bir tablo oluşturacak ve buraya yollayacağım. Aynı zamanda çözümünü bildiğim soruları diğer kullanıcılarla beraber paylaşacağım. Veri tablosunu da AMD'ye sunarak sonraki aşamalarda bu sorunların çözülmesi için veri sağlamış olacağım. O yüzden herkes lütfen yaşadığı sorunları mesaj yollayarak paylaşsın çözümlerini bilenler de yanıtlasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş nvidialilar bir yerden sonra kafalarini çalıştırıp dusunebiliyorlar RX5700 mu SUPER mi falan diye. Fakat intel'liler bagimli.

Yanlış bilmiyorsam dünya genelinde AMD ekran kartı olarak %51-%53 aralığında bir tercih var. Yani kullanıcı sayısı fazla olduğu için sorunlarda çıkıyor ama ben mutluyum. Msi Rx 460 4gb Oc ekran kartına sahibim.

Ryzen 5 3600 kullanıyorum yeni nesil olmasına rağmen çok iyi ve performanslı zamanında ekran kartınıda kullandım arkadaşımda şu an ekran kartını AMD kullanıyor yeni sistemde gayet memnun.

Kardeş nvidialilar bir yerden sonra kafalarini çalıştırıp dusunebiliyorlar rx5700 mu super mi falan diye. Fakat Intelliler bagimli.
Adamlara 500 TL fazla verip 5-10 fps fazla almak mantikli geliyor. Coklu cekirdek performansını ve stok sogutucuyu da ellerinin tersiyle itiyorlar.

GTX 1660Ti alıp ısınıyor yazan çok insan var burada. AMD kendini geliştirmeli, ancak Nvidia da tamamen sıkıntısız değil beyler.
Ayrıca 2 ay kadar önce topladım, 1 kere bile WattMan hatası almadım. Muhtemelen giriş seviyesi anakart+Everest PSU kullanıyorlar bu arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…